kommer inte på en rubrik shoop!

Soooooooooooooooooooooooooooool. Idag blev det först lite solning på en man hand i Abbis och sen lite solning på tre man hand (jag, Louise, Josefine) i Vaaasaaparken <3 med en låda Päronsplitt, bra musik och kakor <3 Om en timme låses betygen och det är AWESOME. Gud så skönt och bra och topp man kan ha det. Om ändå det där lilla fjösiga lågtrycket som ska komma kunde flyga förbi över en natt eller så. Det blir nog fint ändå. Happyfishhappyfish.

Hello new shoes, bye bye blues

Den här veckan är bra. Jag gillar den här veckan, trots att jag har suttit och pluggat precis varenda kväll. Och trots att jag hade en sopsäck på mig hela dagen. Kul de första fem minutrarna, INTE OKEJ de resterande sju timmarna. Det händer så mycket bra, precis hela tiden och jag är så glad. Så glad, så glad, så glad. Kan allt det här hända på en vecka? Och nu. Nu är ALLA skolarbeten färdiga utom desktopen som får bli lite som den blir. På lördag kväll, herregud så underbart. Då är jag FRI. 19 kvadrat i Flogsta med en 1.40 säng. Kan det verkligen vara så här bra?

JKGDNGKJLJEKEEEEEEEEEIEEEEEEE!

Klasskampen är nog kanske min favoritdag av alla skoldagar på året. Det är världens mysigaste dag, det har alltid varit fint väder, alla är på bra humör (utom när man förlorar i fotboll), man tvingas inte vara med på ångestframkallande aktiviteter som ja, brännboll. Den här var bättre än någonsin med FIKA och bara mys och skolans skönaste klass-grejen som vi började med idag (och annat najs hihi). Aah vad roligt det är och kommer bli. Vad sägs om att ha byggt en pyramid med tio pers? Alltså fyra våningar och jag var högst upp mhmm. Och ännu bättre blir det. Och så grädden på moset, simning med Linda efteråt. Oh så skönt, nu kommer jag somna såååå gott.

Åååååååååååååååååååååååh <3

DEN HÄR DAGEN ÄR BÄST. AAAAAAAJGKDJLGDG.

As he face the sun he cast no shadow

Ostbågar, åh herregud. Jag undrade vad det var jag var sugen på och där satt den. Och en nyvaken kille med påsar under ögonen. Spppppike! Men lasange var inte helt fel heller.

PM:et är SKICKAT. Nu är det naturkunskapen som står näst på tur, etanol tuttut! I morgon är det klasskamp och jag är taggggggad. Tänk tänk tänk om jag skulle kunna bli färdig med naturkunskapen idag. Då blir jag en glad prick.

I'm not gonna change 'til I want to

PM:et är kanske klart. Kanske. Jag är inte nöjd, men det är klart. Haaaaaa. Nu känns alltid ganska lugnt, även om jag kommer få en helvetisk vecka. Men sen. Nästa vecka. NÄSTA VECKA. NÄSTA VECKA. Jag hade en underbar helg, trots att för mycket tid gick till att försöka göra färdigt saker som inte alls blev färdiga. Det var dansuppvisning x 3 och det kunde ha gått så mycket bättre, blä det var alltid saker som gick fel, men sista danserna i sista föreställningen, aaaaaaah. Publiken peppade helt galet, Running-mansen bara studsade. Kick. Det som gjorde helgen underbar var dock att jag bodde i stan. Jag kunde gå till stan på fem minuter. Äta vad jag ville (glass, glass, glass, jordgubbar, jordgubbar, middag till frukost, frukost till middag, glass, kakor aaaah). Det kändes som mitt hem och jag ville inte flytta därifrån på något sätt och vis.

Förresten så tycker jag att ni ska göra mig och framförallt mina vänner en stor tjänst och bara klicka på den HÄR lilla länken och skriva ert namn. Pliiiiiz?

Couldn't possibly tell you what I mean

Skiviskiva igår på BJ, roligtroligt. Kvällen fick ett sådär otippat slut, men najs var det och man är väl inte ung för intet right?

Nu så skulle jag definitivt vilja vara i Louises skor, oh ja. Nej i mina egna skor bredvid Louises och Hannahs. Om jag inte hade haft dansuppvisningen hade jag också varit i Borlänge. Jaja, Louise låter mig i alla fall få känna mig som om jag är med genom små uppdateringar hela tiden typ: hahaha vin eller hahaha strokes.

Just nu har jag det så jävla bra ska ni veta. En livs i porten bredvid, mataffär i nästa kvartet, Myrorna snett över gatan, familjedoktorn i samma hus, LIV runtomkring, en feminutare till allt. Och en mackgrill. Det kommer inte bli helt fel i sommar ska jag tala om.

Åh herregud så kul, nu kan jag ju inte sova.

Detta lilla fel jag lovar mig släppt


Say no more. Förutom att jag har haft alldeles för mycket i huvudet de senaste dagarna och de kommer nog inte försvinna förrän om en lång tid så nu ska jag istället bara gå och sova och titta på Gossip Girl och ha det bra. Nej jag ska bara sova. Och gosa in mig riktigt i täcket och låtsas att det är morgon så att det blir så där skönt som det bara är i sängen på morgonen.


let me take you for a ride

Alltså studentskivan. Fruktansvärt fantastiskt roligt. Så bra som jag hade hoppats x 1034. Vi började med lite fix, eller ganska mycket fix, och GTs hemma hos Lintha och sen var det PAAAARTYY. Helt helt helt galet roligt. Sjukt skön stämning. När det var slut borde det inte ha varit slut, indeed. Det tog ganska så lång tid att komma hem, så går det när man haft högklackat hela kvällen. Idag vaknade jag hos Lisa men hon hade varit duktig och åkt till skolan så efter en stund kom Linda dit och så gick vi och köpte pizza och chillade i soffan <3



You like Starfish yes?

Twisting the night away

FAAAAAN VAD DET SUGER ATT BO PÅ LANDET. Den här helgen skiter sig ALLT. Så, det skulle bara komma ut.

Förutom att det återigen slog mig hur mycket det suger att bo på landet hade jag oerhört mycket flyt idag. Bara såäna där småsaker som egentligen inte spelar någon roll, men om man skulle ha sånt flyt varje dag skulle man definitivt vara högst uppe i behovstrappan hela tiden.

Hade en gööörmysig kväll med Karolina. Först blev det lite käk (Taco Bar, shoop!) och sen for vi till Söder för att se Caution! med Bounce. Sjukt bra förstås men den kändes som att de var lite trötta vilket kanske inte är så konstigt eftersom de har haft sådär en fem föreställningar i veckan i x antal veckor nu. Vissa saker var i alla fall helt tokiga. Som att falla baklänges från sådär en 3-4 meters höjd. Hehihoo en APSNYGG Andreas Wilson i publiken var ju inte heller fel.

Nu tittar jag på helt ovärd TV och borde gå och lägga mig. Hugh Jackman är på TV dock och gud vilken mysig man, kunde inte stänga av. Eller så är det bara mitt humör. Men nu ska jag sova.

 

Then left with her heart that is aching

Folk borde skriva låtar som på 20- och 30-talet fortfarande. Som I'll be around, Til Then eller Basin Street Blues. Och Nevertheless! Maybe I'm right and maybe I'm wrong, maybe I'm weak and maybe I'm strong but nevertheless I'm in love with you. Tänk att ha en sån låt skriven om sig.

Det enda som händer i mitt liv just nu är tråkiga saker jag inte vill skriva om. Massor att göra, ingen energi.

http://open.spotify.com/track/0NLIgFxLJTmOKkEZmaDag1

But he is in a shadowland









I wish you never looked at me that way

Jag måste ta itu med saker. Det är två veckor kvar. Det är bara att bita ihop, men det går inte. Det finns så mycket annat. Vad gör jag egentligen? Fast jag vet ju allt löser sig. Och jag vet att allt kommer lösa sig bra också, så jag behöver inte oroa mig och det gör jag inte heller, men det gör att jag oroar mig. Jag borde vara oroad.  Men det kan jag inte tänka på nu. Jag är så glad men ändå är saker svåra och jag vill så mycket. Men jag är glad. Jag har vänner för allt. Alla förstår en viss del, en viss sida av mig. Det är så det ska vara och det har jag insett nu. En kan inte förstå allt men det är därför man har flera. Ibland kan man behöva någon som inte alls förstår.

Send me to hopefulness

SUVERÄN kväll igår. For real. Big time. Fo'shizzle. Jag var den bekväma personen jag är och kom runt halv nio trots att det var insläpp klockan tre för att slippa alla skatepunkband jag hade tyckt var jättebra för tre år sedan. Hittade Louise, Sona, Hannah och lite så som hade knipit platser längst fram. Jag minns inte riktigt hur det var när Molotov Jive började spela. Tokigt kanske? Hold me tight, like a gun. Det var roligt. Det var det verkligen. Can you imagine what it's like singing your heart out everynight. Mina vader låter mig påminnas om hur roligt det var. Introt till Nicotine, bam. Trots att publiken var miniliten var det sånt röj och det blev dansdansdans. Paint the City Black. Efteråt var det Sugarplums tur och det började med en liten downer när Victor berättade att Carl hade tappat sin röst och inte kunde sjunga. Så ingen In Berlin, ingen Marigold, ingen Caroline. Dock blev det istället Last Chance med Anton, Sweet Jackie, Jumpin' Jack Flash, och She med Anton och Johan shoop. Victor hade ingen tröja under kavajen shoop. De gjorde precis rätt i Godfever och det blev toktok. Allt var väldigt bra. När jag kom hem var jag mer slut än jag någonsin varit. Allt var slut, nere i botten. En enda sak hade kunnat göra kvällen ännu bättre än vad den var men den fick hända i det omedvetna.

Idag fick jag lov att åka till Uppsala för lite pianogrejs men när vi kom tillbaka till Stockholm blev det Indian Curry House shoop. Sen var det så fint ljus när vi kom hem att det inte gick att låta bli att gå ut och fota. Det blir ett beroende. Att dra i rapid wind levern. Bokehbokehbokeh.

Suveräntsuveräntsuveränt.

I'm just craving to be heard

Jag har ett batteri till Pentaxen och jag var ute och fotade med den för första gången idag <3 Jag kommer aldrig kunna skiljas från den, hoppas att pappa inte märker om jag glömmer att lämna tillbaka den. Eller jag kanske inte ska säga något innan jag har sett hur bilderna blir men bara känslan av att fota med den, när man drar i rapid wind levern (svenskt namn?) aaaah. Jag läste någonstans att den allra bästa accessoaren är en gammal Pentax. Oh vad jag håller med. I morgon ska jag fota med 400 eller 800 ASA wiieho.

Min pappa jobbade med någon konsert med Måns Zelmerlöv idag i Berwaldhallen och Amanda-Lou och Miranda var där. När de kom hem visade Amanda-Lou en tand hon hade tappat under konserten och berättade att hon hade visat den för Måns när de hade fått träffa honom efteråt. Han hade highfivat med henne och varit jättesnäll och gud så stolt hon var och gud så gulligt. Bra kille, som är snäll mot ens småsystrar.

Jag återupptäckte Mika idag. Suveränt.

hon vill bara dansa

Usch vilken påfrestande dag. Jag är en stor weiner. Rapid hand movement for real när vi packade kuvert, jag och Lindha. Kanske ska jag sova så att jag får en ny dag. Jag vill inte ens något. Det är det värsta. Ingenting alls. Jag vet. Failblog.





Vad glad jag är att failblog finns. Vilken vändning det blev. Lite sova nu så blir allting topp.

you broke my heart Valentine, on valentines day

MVG i projektarbete. HIGH FIVE. Shit vad bra det kändes. Det behövdes. Jag kom på så här: vi har ju massor att göra nu, och i vanliga fall när man har massor att göra vet man att det kommer komma ännu fler saker efter. Nu kommer vi troligtvis inte att få några fler uppgifter så det är bara att bita ihop och ta itu med alla en efter en så kommer de faktiskt ta slut så småningom, även om det inte känns så nu. Jag borde göra en lista så att man kan se hur det minskar. Äsch, tråkinlägg om skolan men det är liksom det som kommer ta all tid nu. Förutom på lördag wihoou det ska bli kuuul.

Whiners are weiners

Songs for the fallen apart

Just nu skulle jag behöva en hel veckas ingenting. Och en polaroidkamera. Ingenting annat.

Feel the sunlight in your face and let the tears dry away

Ååh, Antti Autti, Shaun White, Hannah Teter, Mason Aguirre, Steve Fischer osv osv på tv. Längesen. Jag ryser nästan. Jag orkar inte riktigt att jag det är jättestökigt här, att jag har flera skoluppgifter jag måste göra, att jag inte har present till varken Karro eller Miranda, att min rygg gör ont igen fast på andra sidan men nu ska jag bara sova så kanske det blir bra sen.

Arise to the wake of the day

Valborg var kul och bra med grill och chill och massa annat. Idag blev allt jättemysigt. Vaknade hos Linda och åt bästa frukosten mhmm. Myste (mös?) en stund och sen for jag hem. Tog ut Thunder på en liten ride som blev ganska lång och låg och sov på en gräsmatta. FY vad skönt. Sen fick jag ett infall och hoppade i sjön när jag kom hem, förut badade jag på Valborg så jag kunde ju inte vara sämre nu! Det var KALLT men ack så skönt. Sen så kom Oskar och jag skulle ju sy min klänning men så blev det inte. Kanske i morgon.

RSS 2.0