it can tear you up inside

Det här går ju inte. Jag kan ju inte vara sjuk nu. Slutscenen i Love Actually <3. Varför får jag feber nu för? Jag har inte haft feber sen i fyran. Dagen har spenderats i sängen till 90% och i fåtöljen framör tv:n med ett täcke till 10%. Det enda som är gott är saft så nu ska jag ta ett glas till och sen sova.

In my own land called Ochrasy

Pasta med ost, ja tack. Mina helt underbara kompisar ordnade en överraskningsfest för mig igår. ♥ För att citera mig själv i ett överexalterat ögonblick: "Jag har alltid önskat mig en överraskningsfest!!" Och så ba har vi ingen ost. En väldig massa SingStar och tårta och ballonger och bål och kul blev det och sen var det utgång efter det. Det blev People och dans och kul även om People kanske inte riktigt är min melodi och idag är det inte heller fullt så kul. Vaknade hos Linda klockan ett och tänkte "oj hoppsan vad klockan blev mycket". Sen kom vi på att det är sommartid. Så hejdå poster missionet jag skulle på och hej ont i huvudet och halsen och ingen röst och frossa. INTE najs att åka baklänges på tåget. Jag orkar inte packa min väska. Nej, mina väskor. Varför tog jag med mig så extremt mycket saker?

I hela mitt liv har jag väntat på livet

Varför vaknar jag halv åtta på en lördag? Lyckades i alla fall somna om till halv nio men sen var det bara att gå upp. Eller ja, plocka upp datorn från golvet och fortsätta med cd-omslaget. Jesus vad sugen jag blev på att åka till Venedig just precis nu. Åh, vi har ingen frukost. Bara fryst rostbröd men brödrosten är paj. Chips? Det får nog bli en liten promenad till Konsum istället, kan man gå dit i pyjamas?

Åh har du hört? Killen tuggar stål och sväljer taggtråd

Jag var ju jättetaggad på att plugga när jag satt på tåget hem men sen skulle jag vara barnvakt och då blev jag trött och ville hellre sitta på failblog. Så nu har jag precis lika mycket att göra som förut. Utom psykologiprovet som är avklarat och gick ganska bra. Och Banana Phone the third är väldigt nära färdig.

Jag var ju faktiskt och såg Bob Dylan i måndags. Det var något alldeles extra men jag har fortfarande inte förstått att det var honom jag såg. Han som skrivit All Along the Watchtower.

Blev lite utmanad av Linda och kan ju förstås inte låta bli att anta utmaningen trots att jag är sååå trött och verkligen borde sova för att få någon REM-sömn i natt.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? ter.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Vår subwoofer arouf.
3. Vad var det senaste du såg på tv? Kan ha varit Robinson.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 22.25
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Någon bas någonstans ifrån
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Jag gick från tunnelbanan och hem
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Ett konversationsfönster på msn
8. Vad har du på dig?  Svarta jeans, grått linne och en mörkblå kort tröja.
9. Drömde du något inatt? Jaadå det gjorde jag,men inget jag kommer ihåg
10. När skrattade du senast?  När jag och pappa gick ner med katten i källaren fnissade jag nog lite.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Absolut inget alls.
12. Har du sett något konstigt på sistone? Minibananer <3
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Jag älskar såna här i smyg.
14. Vilken var den senaste film du såg? Oj, det var ett tag sen nu faktiskt. Kan ha varit Sweet and Lowdown.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Den här frågan är alltid lika svår, jag skulle nog liksom bara gå och köpa en fet påse exotic snacks.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag har en fobi för järnvägsbommar. Det är extremt obehagligt att gå under en bom som är på väg uppåt, tänk om den ramlar rakt i huvudet på en?
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?  Jag skulle se till att slavande arbetare på fabriker skulle få en bra arbetsmiljö och bra lön.
18. Tycker du om att dansa? Det kan man säga att jag gör väldigt mycket.
19. George Bush?  Är en sån person som är för bra för att vara sann.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? pojken har jag alltid tyckt ska heta Liam men jag vet inte. Flicka är en hemlis men det vet jag mycket väl.
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? Jadå, fast inte period, bara något år eller så.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Vill du ha en banan?
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Abigail Hampson, Stanley Dallas, Lord Hedgewick, Abbot Orley

Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna

Det var en typisk onsdag idag. Livet börjar bli för stressigt för att hinna med. Danslektionen var helt fruktansvärd idag, men fruktansvärt rolig också. Vår Banana Phone 3 är nästan färdig och ilikeit. Psykologiprov, projektarbete, kortfilm, illustrera text, självporträtt, visitkort, cd-omslag, EU-uppgift, projektrapport. Jag har det kul just nu.

hihihi nu blev allt plötsligt bra igen.


get up dance to the music

Igår, eller nej i förrgår satt jag i godan ro och klistrade etiketter i mjukisbraller när jag fick ett sms från linda om att det var en "skön kväll med lite skönt folk" på g i Sunnersta. Kulkul tänkte jag och hoppade på bussen. Det var najs och kanske inte så chill som väntat men kul och så fick jag en fin födelsedagssång på tolvslaget också. Sov hemma hos Sara sen och chillade hela dagen idag. Sen kom syskonen Larsson+Daniel och morfar och det var sådär bra som det alltid är förstås.

Och jag fick höra Lottens röst för första gången på sju månader.

one blood floating in the stream

Jag tycker om att jag följer Dalai Lama på Twitter. Då får man små visdomsord då och då. Som idag. "Happiness is not something ready-made, it comes from your own actions." eller "Remember that not getting what you want is sometimes a wonderful stroke of luck." eller "If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito."~His Holiness, the Dalai Lama. En lektion kvar sen är det helg. Jag längtar till Sunny Side Up. Ojoj, längesen jag lyssnade på One Blood. Jag har förgäves försökt leta studentklänning. Det är svårt när man vet precis hur den ska se ut i huvudet. Nu vill jag till havet. Nej nu ska jag följa ett annat av Dalai Lamas visdomsord; "Sleep is the best meditation".

Hey, you, get off of my cloud

Det är vår idag. Allt är så lätt. Igår var det inte vår men den låg liksom och tryckte lite i bakgrunden och allt blev lätt då med. På desktopen jobbade jag faktiskt och gjorde var jag skulle för första gången sen kursen började, naturkunskapen gick finfint, i morse filmade vi lite scener till Banana Phone 3 och ja men visst, det gick galant. Fotolektionen gick också som en dans, likaså pianot och baletten. Allt är fint och allt är bra och jag är happyfisk round the clock.

I roamed through the valley, over twisted treeroots


I crossed that river just to be where you are

Då ska vi se fredag slutade jag halv tolv och det var skönt. Åkte till Stockholm och chillade och sen blev det lite huxflux så att jag hängde en stund med Louise och Hannah. I lördags jobbade hela dagen och på kvällen blev det först middag hos Linda och sen SingStar hos Sara. Där hade vi det kul ja. Sen var det utgång för alla utom lilla Lovisa som var sex dagar för ung så jag fick åka hem istället, men lika glad för det är jag, det var skönt. Igår hade jag tänkt att jag skulle gå ut och fota lite fotouppgifter men jag hade glömt vad alla uppgifter var. Foton blev det ändå och efter några timmar sådär fick jag sällskap av Louise och Sona och vi skämde ut oss som tusan men hade det kul. Kul helg.

Nu sitter jag och försöker klura ut vad en liten hustomte kan ha för kläder.

so long ago since I felt shiver down my spine

DANCE, DANCE, DAAAAAAAANCE

Give Me Fire.

Varför har Take That det nuvarande rekordet på snabbast sålda konsertbiljetter? Idag blev det en lite knasig dag i skolan. Egentligen ska jag göra min psykologiuppgift nu men jag blev lite för inne i Give Me Fire. It's all done in the Mean Street. Nu är den nästan färdig dock. Bara lite för lång sådär. Danslektionen var sådär übermysig idag och vi fick göra improvisationsgrejer och locking och funk och new style och det var skoj. Ojoj, sovdags. Det är tur att man har fina vänner.

I'm coming all the way

Idag kommer vi ingenvart på vår film. Så kan det gå. Linda håller på med bilder, jag tuggar tuggumi. I helgen jobbade jag, gick och käkade indisk mat med Carro som jag inte träffat på ett år (så kan det också gå, fy tusan. Roligt hade vi det i alla fall, mycket), låg i sängen en hel dag. Det var helt otroligt skönt och ganska välbehövligt. Lite sjuk blev jag också (det var därför jag låg i sängen), sådär irriterande småsjuk så man inte får vara hemma från skolan utan får gå dit och snora på allt och alla. Nu hann det visst bli fotolektion istället och jag och Fredrika har fotat i studio. Det blev bara rött och fult och överexponerat menmen. Jag förstår inte varför mitt hår måste växa så fort. Och varför klipper frisören det så att det är aplångt i bak när jag ville ha det kort?

If you think love would come towards you like a warm summerbreeze



Amen.

hold my hand, rest assured, I won't fail you

Jag kom igen idag. Det blev en bra dag på många sätt och vis, egentligen alla sätt och vis faktiskt. Vi kom någon vart på kortfilmen, pancakes till lunch, psykologi på eftermiddagen (psykologi har blivit mitt favoritämne big time, så sjukt intressant och man bara inser massa saker hela tiden och ni förstår inte hur glad jag är att jag valde det istället för rörlig bild). Jag missade tåget med en sekund. Dörrarna stängdes som i slow motion framför mina ögon men jag räckte inte till. Men det var ju ingen fara, det gick ett till efter en kvart. The Wrestler var bra men blodig och sånt kan ju bli lite jobbigt för handlederna men den hade fint foto och den var lite omtulande. Sen träffade jag en frusen Isabelle och då var det Timo och vi måste ha blivit gamla för vi valde att sitta ner på stolarna med 50+gänget istället för att stå och hoppa bland 15-åringar men det var bra så. Timo fick mig att inse än en gång att han är världens finaste människa. Ingen kan göra en så glad som Timo kan. Ingen kan se så lycklig ut som Timo kan. Ingen kan få en att säga så mycket åh som Timo kan. Men ingen Joel.

Nganananggagnaga

Ska Michael Jackson göra comeback? :O

Onsdagar blir alltid så jobbiga. Speciellt på eftermiddagen. Alla är likadana, jag förstår inte hur det kan bli så. Det är något med att det är mitten av veckan. Jag bara skrattar på vid helt olömpliga tillfällen, säger saker helt utan att tänka som kommer ut alldeles fel och bara beter mig så att jag inte står ut med mig själv. Därför blir onsdagar aldrig riktigt bra dagar. Då får man komma igen på torsdagen istället. Och så kommer det nog bli för det blir bio och Tiiiimooo. Timo blir fint och Joel blir finare om han fortfarande är med i spelet vilket jag är lite orolig över att han inte är men hursomhelst så ska det bli skoj som tusan för det var längesen det var konsert nu.

RSS 2.0