Varför måste vi döda varann?

Jag vaknade klockan sju i morse. Det kändes ganska jobbigt eftersom jag somnade klockan två. Men det var rätt bra eftersom jag skulle upp och jobba. När jag kom till jobbet märkte jag direkt att min chef var på ett väldigt farligt humör, så det gällde att vara på sin vakt. Jag klarade mig genom dagen helskinnad i alla fall. Eftersom det inte fanns någon hemma som kunde hämta mig efter jobbet var jag tvungen att cykla ungefär en mil, i alla fall nästan, och det var mindre roligt. Jag har cyklat kanske två gånger de senaste tre åren. Nu sitter jag och äter vindruvor och lyssnar på Håkan Hellströms nya skiva för första gången, ett nytt mästerverk.

Förresten MÅSTE ni kolla in ett band som heter Vidar, (länk: VIDAR ). De är helt fantastiska, de är mellan 14 och 16 år och har hållit på i tre månader och låter redan så här.

As tears go by

Det hände en lite kul grej spelningen igår förresten, ungefär efter Florence första låt kom det in en lite överförfriskad wannabe Morrisey-kille i kanske 25 års-åldern. Han trängde sig allra längst fram och började, eh, dansa? Han flög i alla fall runt i hela publiken och alla blev förbannade. Han hoppade upp på scenen också och Love bara skrattade. När de hade spelat färdigt låten la Love armen runt hans axlar och sa: Kan inte du sjunga nästa låt? Du skulle kunna sjunga den typ där borta, och pekade mot det bortesta hörnet i rummet.

To have my fortune read

I know it must be hard to fall in love with a guy like me
I don't blame you for the choice you made
I just want you to be free
But the pain is never easy
And I know it's not you fault
But of all the stones that knocked me
This one knocked me
This one knocked me off the floor

Indeed Gustaf, indeed

Upp på sociala, ner på systemet

Det blev alltså Florence igen igår, de ångrade sig och ville inte alls ställa in, och det var ännu bättre den gången. Indiekidsen med galsögon utan slipat glas hade majoritet i publiken den här gången, i onsdags var det 30-åringar, så det blev mycket mer drag. Kafé 44 ska btw bli mitt nya hanging place, läsk+bulle för 15 kronor. Det som var irriterande igår var dock att de hade något förband som verkligen sög, och det gjorde att jag fick mig en härlig springtur upp till Medis innan spelningen var slut.

Nere på Lincoln kan ingen se in


Det har varit ett lite intensivt påsklov hittills. I söndags for jag upp till fjällen med Fredrika, Linda och Lotten. Vi bodde hus Fredrikas morbror i en liten by som heter Åsarna. I hans hus stod radion konstant på, det var Radio Berg som gällde och det är defenitivt en ny favorit. De spelade bara massa gamla asmysiga låtar, och de pratade i princip ingenting alls. På måndagen blev det skidor i Klövsjö och det var najs, fast det fanns inte så jättemånga backar. När vi kom hem, helt slutkörda, satte vi oss i bastun med varsin öl, är man i Norrland så är man. Sen blev det en tur runt i Åsarna på spark och jag och Lotten var ganska bra om man säger så. På tisdagen åkte vi, med några smärre missöden på vägen, till Vemdalsskalet och testade backarna där istället. Där var det riktigt riktigt bra, jättefint väder, många bra backar och jättebra snö. Dessutom grillade vi korv till lunch, gottgott. 5 var fick vi ner. När vi kom hem var vi lika slutkörda som dagen innan, så det var bara att sätta sig i bastun igen.

På onsdagen bar det iväg hemåt igen, och eftersom jag fått ett sms av min broder på morgonen där han berättade att Florence Valentin hade ställt in sin spelning på torsdagen fick jag lite panik och satte mig direkt på tåget till Stockholm när vi kom fram till Uppsala. Jag slängde in min packning i en förvaringsbox på stationen och fortsatte sen till 44:an, iklädd mina allra bästa kläder, bland annat min sjukt snygga knallröda McKinley-friluftsjacka mhmm. Som tur var hade jag i alla fall stoppat ner ett par jeans, annars hade jag fått gå dit i mjukisbyxor. Spelningen var riktigt grym, man blir så sjukt glad av deras musik. När den var slut pratade vi en stund med sångaren, Love, och han berättade att de hade ångrat sig och skulle spela på torsdagen ändå. Efter spelningen gick vi och "fikade" på McDonalds med lite trevliga människor och sen gick vi hem.

I want you so bad it's making me mad

Det kommer ett lite utförligare inlägg om Fjällen och Florence Valentin och så i kväll eller i morgon, men nu ska jag kila iväg till Stockholm för att gå på Florence igen.

I've done my mission so I won't be here today


du var hela rolling stones

Nu har fat week officiellt början. Den enda veckan på året när man utan att skämmas får proppa i sig hur mycket godis som helst. Den veckan då det är pinsammare att inte äta godis än att göra det. Och det, må ni tro, ska jag ta vara på.

Min dag har bestått av ganska mycket Guitar Hero, ganska mycket godis, ganska mycket Sugarplum Fairy och ganska mycket munspel.

På parkeringen går alarmen

Nu är hela mitt hus fullt av godis, och jag har redan proppat i mig säkert ett halvt kilo. Men så ska det vara. Det har varit en bra dag det här, med solsken och allt. Jag fick presentkort på konserter av både min bror och min ena syster, är jag lite förutsägbar kanske? Av min andra syster fick jag en bok om hur man lär sig spela munspel, sjukt bra present. Så nu har jag suttit och tragglat med Gubben Noa, Idas Sommarvisa och Ja Må Du Leva Kvällen, och försökt lära mig ett-hålspel, tungblockering och tabulatur.

Det första grattis-sms:et jag fick idag var från min chef, var inte det lite gulligt?

Åh, Loco loco

Det här påsklovet kommer bli det grymmaste ever. Börjar med födelsedag, och så lite jobb, ka-ching! Sen blir det fjällen i fyra dagar med Freddhis, Linddda och Lott1. När vi stilar i backen som bäst (à la Majlis) hinner Håkan släppa sin nya skiva (:D) Dagen efter att jag kommit hem från fjällen, alltså torsdagen, blir det Florence Valentin på Kafé 44! :D:D Och dagen efter har Håkan signering på Pet Sounds. Sen ska jag jobba på lördagen, ännu mer ka-ching!

JAG ÄR PEPP.

Kom om ni kan, kom om ni vill

Jag har klurat lite på en sak. Om man tittar på en krigsfilm får man alltid se massa random-människor dö pang-tjong av en kula i benet, en pil i armen eller ett svärd genom magen, men själva hjälten kan få tio pilar i armarna och benen, bli skjuten fem gånger och få halsen halvt avskuren innan han/hon dör. Är inte det lite orättvist?


Are you gonna take your last chance?

Lyssnar på just nu:  Sally's Dream - Sugarplum Fairy
Jobbigaste skolämnet:  Matte, Arbetsmiljöer coh säkerhet
Favorittidning: Den engelska varianten av CosmoGirl som inte går att hitta nånstans längre
Största som händer i sommar:  vet inte än, förhöppningsvis men antagligen inte Peace & Love
Favoritplagg i garderoben just nu: Oj, svårt. Mina svarta jeans tror jag, men min marinblåa "blus" med lusblå knappar är en favvis också.
Längd: Nästan 1,70
Byter gärna garderob med: Kate Moss
Vanligaste färgen på mina kläder: Olika blåa färger, grått och svart.
I sommar kommer jag gå klädd i: Fake Ray Bans, klänningar.
Men absolut inte i: Knallrosa hängselshorts med matchande keps
Jag doftar: I'm Going, Puma
Min yngsta kusin heter: Filip
Favoritmodellen just nu:  Kate Moss, always
Byxa eller kjol? Byxor
Så många skor har jag: Beror på hur man räknar, 2/15
Sminktips till allmänheten:  Go natural med bara lite mascara
Du trodde att han skojade när han sa: Bajs
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?:  oj...kanske en marinblå Fjällräven (alltså INTE dunvarianten) eller en riktigt snygg skinnjacka 
Senast utlästa bok: Ladies - Mara Lee
På rasterna i skolan: Går jag till Konsum med LLF
Mitt rum kan beskrivas som: En överfull papperskorg.
Mig själv med tre ord:  Men åhh... BÄST I VÄRLDEN
Jag tränar: Dans, yoga, fast jag måste nog sluta med yoga, den fuckar upp mina händer
Jag ville bli när jag var liten: Lärare
Pluggade på universitetet/ högskolan (funderar på att plugga i framtiden):  Grafisk design maybe
Linje på gymnasiet:  IT-Media

His eyes are like a bullet in my brain

Under middagen läste vi ett vykort vi fått från min låtsasbrorsa i Australien och så började vi diskutera det lite.

Sven: Tänk, Anders är i Australien och Hanna (låtsassyster) är i Afrika och delar säng i en hydda.
Mamma: Och här sitter vi och äter korv.

Det var verkligen att träffa huvudet mitt på spiken.


Nu sitter jag och väntar på att Oskar ska lägga över hela spelningen från Cirkus till min dator, någon snäll själ som hade köpt ett usb-minne med spelningen på efteråt skickade den till honom. Det finns ett ställe, det är precis efter Chet Baker och innan Song For Aberdeen. Gustaf säger "hittills har det här giget bara varit ett jävla luftslott, Mando Diaos spelning på Cirkus börjar NUU!" och varenda liten människa inne på Cirkus bryter ut i ett gastkramande vrål och det bara tränger sig in i varenda liten ven i kroppen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är Ochrasy all over again, ni vet när man gråter, skattar, hoppar, springer omkring och vill dö på samma gång? Och det är så mäktigt, så sjukt mäktigt.

I'm lost and cannot be found

Om man glömmer bort en stund att det är den 18 mars ser det ju faktiskt väldigt mysigt ut när man tittar ut genom fönstret och ser stora snöflingor singla ner.

To be on your own

Jag sitter här med en lista på 1080 personer, och ungefär hälften av dem ska jag ringa och fråga om deras mailadress. Det ser jag inte fram emot. Jag har skjutit upp det med att läsa Sugarplum Fairys blogg från deras skivinspelning i Spanien, sjukt rolig. (länk:
http://blogg.aftonbladet.se/22424

You have nothing to fear

Nu åker jag och köper skinnjackan, bara så att ni vet.

Efter det ska vi till nån kinesisk restaurant på Söder och sen skulle vi kanske hem till några och fika eller vad det var.

I know that you'll make it

Shit vilka i-landsproblem. Nu skäms jag.

The voices on the phone

Nu har jag väääääärldens beslutsångest och jag behöver lite hjälp. Det är ju så att jag la undan den där skinnjackan igår, den kostar 500 kronor. Jag har 500 kronor, så det är inga problem, men jag ska ju till fjällen om en vecka och då kommer det ju gå åt rätt mycket pengar,så efter det kommer jag vara luspank. Dessutom vill jag ju ha den där andra jackan också, som också kostar 500, och den tänker jag nog önska mig i födelsedagspresent. Och jag kan verkligen inte bestämma mig vilken jacka jag helst vill ha, jag vill verkligen ha båda lika mycket, men det känns ändå onödigt att köpa/få båda liksom när jag knappt har pengar till det. Och jag kan inte vänta med att köpa de heller, i alla fall inte skinnjackan för det fanns bara en kvar i min storlek, och sedan fanns det bara massa 44:or. Om pappa bara kunde ge mig de pengar han är skyldig mig vore det ganska lugnt, but that aint gonna happen snart om jag känner honom rätt. Det värsta är att jag inte har någon koll på hur mycket pengar jag har just nu heller.

Det här är vad jag pratar om

image24

And I don't wanna be reminded

Jahapp, så var Melodifestivalen över för i år då. Inte för att jag kollat så mycket, men jag tittade i alla fall i kväll. Charlotte Perelli vann, inte helt oväntat kan man väl säga, och det var väl varken bra eller dåligt. Det fanns ju inte direkt någon låt som borde ha vunnit.

En sak jag förundras lite över är varför varenda låt i Melodifestivalen är galet snodd, medan man ganska sällan hör det i andra låtar. Eller alltså, de flesta låtar man hör är ju lik minst en annan låt, det vore ju ganska konstigt om det inte vore så. Även om man när man skriver låten kanske inte tänker att "åh det där ska jag också göra" så har man väl det i bakhuvudet på något sätt, men det är sällan man hör att de verkligen har snott den rakt av, vilket man verkligen gör med alla låtar i Melodifestivalen. Väldigt underligt.

I morgon känner jag väldigt mycket för att gå till Moderna Muséet och titta på Andy Warhol-utställningen och sen till Ariktekturmuséet där de har någon utställning om städer som verkade intressant men det kanske blir svårt att hinna med, jag får se. Jag måste ner på stan en sväng också, för idag la jag undan en skinnjacka hihi. Egentligen har jag verkligen verkligen inte råd, men jag måste ju ha en jacka liksom. Jag hittade en annan grymt snygg jacka också (så typiskt att när man väl hittar något så hittar man två och får världens beslutsångest) men det har jag absolut inte råd med. Dock kom jag på att jag fyller ju faktiskt år om 5 dagar så det kan ju vara något att lägga på önskelistan kanske.

Idag var jag busig och gick på förbjudna ställen. Jag hoppade över staket, sprang över tågräls, klättrade över väggar och hoppade över diken. Ett litet äventyr sådär, då kände jag mig nöjd.

When I wake up early in the morning

Det har ringt fett skumma människor hela dagen, nu senast var det någon med värsta påklistrade bonniga dialekten som "vill köpa den där kåken i Sävja" och sen tror jag att hon la på när jag kopplade henne till mäklaren, och det har varit massa andra också hela dagen. Det känns som att det är någon som vill testa mig.

BKÄGH

ÅååååÅÅååååhhhhHHHH, bajs-RenJämt-killen bara förstöööööööööööööör.

ERA Bostad Uppsala Ann-Sofi Ripstrands telefon Lovisa

Tänkte bara dela med mig av några citat från mina småsystrar.

Vid matbordet:
Miranda (4 år): Idag pratade jag och Lovisa (hennes kompis, inte jag) heeeeela dagen!
Anna-Karin: Vad pratade ni om då?
Miranda: Karlskrona

När jag skulle säga gonatt

Amanda-Lou, 6 år (med armarna uppsträckta i luften, exalterad över ett skoldisco och att hennes kompis ska sova över idag): JA! YES! VILKEN DAG DET KOMMER BLI I MORGON! Nu måste jag sova så att jag orkar med allt!

Down in Albion

En sak man inte ska tänka på är varför kött innehåller mycket protein,

Do you remember when a tiny child was born?

Ok, så det var fucking FourFront som bestämde att vi ska få rikskuponger istället, så jag tar tillbaka vad jag sa om att lärarna kan vara blåsta. Men det gör ju knappast saken bättre, det är säkert bara för att det blir billigare för dem att ge rikskuponger istället för pengar, de snåla jävlarna. Som om de inte redan har tillräckligt med pengar liksom. Lärarna var i alla fall riktigt förbannade också, så de skulle försöka lösa det.

.

Så jävla typiskt att de inte säger det från början också.

Another apple in my mouth

Vi kommer inte få några matpengar från skolan efter praktiken, vi kommer få fucking rikskuponger istället. Hur fan har de tänkt att 800 kronor i rikskuponger ska täcka upp det man redan lagt ut på mat? Och vad fan har de tänkt att man ska göra med alla de matkupongerna som säkert går ut om typ en månad? Fy fan vad lack jag blir på skolan ibland, ibland är de bara så sjukt blåsta. Nu sprack ju hela min budget, hejdå Peace & Love.


Don't know why I can't locate this feeling

Det har hänt något stört med mina händer, jag har liksom ingen kraft i de överhuvudtaget, jag kan inte äta ordentligt, det tar jättelång tid att knäppa knappar och jag kan inte räta ut fingrarna helt. Det har varit så sedan yogan i måndags, någon som vet varför?

Lite halvseg dag idag, satt och arkiverade massa på jobbet, och hade dans på kvällen och körde en dans jag redan kunde sedan förra terminen. Det var ju iförsig najs, då kunde jag låtsas som att jag var bra och lärde mig den direkt B-)

I morgon är det kära Hjorthagen som gäller, men det är inte Gustaf man borde spana efter där längre, nu är det Calle istället. Varför kunde det inte varit minstingen?




Ingen postkille idag.

No Direction Home

Idag gjorde jag också massa nytta på jobbet, även om det blev en del slavjobb, typ köpa tvål och slänga sopor. Och när jag hade varit och köpt tvål såg jag postbilen och då blev jag glad. Han kom in idag igen, postkillen, och som vanligt rusade jag fram snabbt som attan för att få skriva på den där displayen. Och flörtade som en galning gjorde jag också, man måste ju passa på.


Nu sitter jag här i sängen och ska alldeles strax mysa ner mig med en tre timmar lång DVD om Bob Dylan, mhmm.

Såg förresten en sjukt intressant och bra dokumentär idag också som handlade om musiken mellan 1965 och 1969 med Jimi Hendrix som utgångspunkt, nästan Upp till Kamp-klass på den.

And I've never felt this way before

I want those emerald eyes to pierce my body like a burning needle.

Far Away From Man

Jag gav upp hoppet om Gud men drömmen om Jesus lever kvar, starkare än någonsin.

I just wanna give you a hand

Idag var första dagen jag faktiskt kände att jag gjorde någon nytta på praktiken och det var ju inte helt fel.
Första veckan under praktiken kom det en sjukt söt kille från posten som lämnade paket, men han kom inte en enda gång förra veckan så då trodde jag att de hade bytt ut honom, men idag kom han där i sin söta vita mössa och jag blev glad.

You've got to hail your sunny days

Snart har jag dig, snart är du min.

And there aint no shame

Jag kom och tänka på en ganska konstig grej. När vi var där på "efterfesten" efter Mando och stod och pratade med Gustaf  kom vi in på ämnet Hjorthagen. Gustaf sa att han kom ihåg att vi har bott på Untravägen, och då kan man ju fråga sig hur han kom ihåg det, jag har i alla fall inte berättat det för honom.

Hope and lies

Igår var vi hos morfar eftersom han hade fyllt år. Det var sjukt mysigt, jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på hur länge som helst. Min syster berättade om massa knäppa drömmar hon har haft, en handlade om att hon hade fått ett barn, men han/hon hade inte fått något namn så han/hon kallades för "den där". Dagen efter födseln hade min syster gått till biblioteket med "den där", och när hon kom hem igen hade hon kommit på: "Men jag har ju glömt Den Där!" Åh gud, tårarna bara sprutade.

Jag kollade precis på Step Up 2, den var helt ok och gawd vad jag blev sugen på att dansa!

Jag hade verkligen bestämt mig för att absolut inte vara sjuk den 6:e mars, och det verkade som att kroppen lyssnade på vad jag ville för jag blev inte sjuk förrän morgonen efter. Nu sitter jag inlindad i ett täcke och känner mig bara allmänt hängig och har ont i halsen och öronen. Bläh.

Where there's nothing but air

Nu känns det helt plötsligt så o-omöjligt.

She aint as beautiful as me, but she's as beautiful as she can be

De gjorde det igen. Den här gången bättre än nånsin. I 1 timme och 45 minuter befann jag mig far far away in Ochrasy.

Dagen kunde inte ha blivit mer perfekt. Jag satt och köade i princip hela dagen, och klockan fyra hörde vi att Mando började soundchecka. Vi som skulle få komma in på soundchecket blev lite skraja och trodde att de hade glömt bort oss, men efter en stund kom Mr. Carlos och följde med oss in. Det var supermysigt där inne, Mandopojkarna spårade lite och började sjunga med Elvis-röster och var bara crazy. Gustaf bjöd på lite rumpshaking också. Efteråt fick vi stå och vänta precis utanför själva konsertsalen, och efter en stund kom hela bandet ut och snackade lite. Det var fett najs sen, vi behövde inte gå ut igen och ställa oss i kön som alla andra utan vi kunde stå kvar utanför vid garderoben så vi hamnade nästan först i kön in, och jag fick bästa platsen ever, längst fram, preciiis i mitten :D Så efter lite Adam Tensta och Those Dancing Days började det, och det är inte ens någon idé att försöka förklara hur det var, det var helt enkelt deras bästa spelning någonsin, de sa till och med det själva efteråt. De öppnade med One Blood och sedan blev det bara mer och mer perfekt hela tiden. Tänk CJ i sina vildaste moments, Björn vrålandes som aldrig förr och Gustaf få de största spasmryck nånsin, blandat med riktiga killer eyes. Samuel körde crazy eyes som vanligt och Mats, ja, han var Mats helt enkelt. Efter konserten, som höll på i evigheter men ändå alldeles för kort, träffade vi först på Mr. Calle, och sen hamnade vi på någon slags efterfest där hela familjen Norén (inklusive päronen), Samuels föräldrar, Gustafs fru, Mandos kompisar och förstås Mandosarna själva. Very najs. Vi snackade lite med Björn och Gustaf, och sen åkte vi hem.

Idag var jag helt mörbultad, jag har blåmärken överallt, det har tjutit i öronen hela dagen, jag har varit hes och helt borta i skallen, men det är ju så det ska vara.

Hela konserten filmades förresten och ska sändas i SVT den 21:a april, så missa inte det.

Checka in det är också förresten:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article2002767.ab

Mandos nya video till Train on Fire :D

(Jag skrev egentligen inlägget igår, men blogg.se var bajs igår kväll så jag får lägga upp det nu istället)

I found a little piece of you

Kom hem från Katalin för typ en halvtimme sen efter spelningen med Miss Li, sjukt bra! Hon är så skön, hon babblade på hur mycket som helst och var asflummig och så blev hon helt crazy i vissa låtar och typ ställde sig på pianopallen. Hennes band är också helt underbart, grymt sköna killar. Hennes förband var två tjejer som spelade gitarr, de var 17 år och Miss Li hade sett de stå och sjunga på stan en gång och börjat prata med dem. De var också asgrymma, de hade en sjukt spejsad stil och värsta babyrösterna och deras låtar var assköna!

Nu är det mindre än 24 timmar kvar. Det är sjukt.

Conquistar la energía

Mötet var inte så hemskt, jag fick ihop 6 sidor med anteckningar och sen har jag spenderat större delen av dagen med att skriva rent dem. Det var rätt intressant faktiskt, det handlade om hur de skulle marknadsföra en liten happening de ska ha den 19:e april, så det var lite reklabyråfolk där. Det var lite lärorikt sådär. Så jag har varit rätt duktig idag faktiskt, till skillnad från alla andra dagar, förutom mötet har jag suttit själv i receptionen en stund, hjälpt en mäklare med nån grejs, tagit emot paket och hjälpt vilsna kunder som letat efter UNT.
Nu är det en timme kvar, och jag har ingen aning om vad jag ska göra, men det tänker jag inte berätta för någon.

Och så ska det bli fint väder på torsdag, yeah!

Keep your head up high

Kom till jobbet för sisådär 40 minuter sen, då jag brukar komma, men det var helt dött. De jag jobbar meds jackor hände på krokarna men de var spårlöst försvunna, och min handledare är sjuk. Efter en stund såg jag en skylt på dörren där det stod att vi tydligen öppnar kvart i tio idag, så nu sitter jag bara och chillar. Min handledare sms:ade mig för en stund sedan och frågade om jag kunde skriva "noggranna" anteckningar på ett väldigt viktigt möte idag som hon inte kan vara med på, panik! Så det ska jag väl försöka göra nu om sisådär 35 minuter, får se hur det går.

Lives an old man and his shadow

3

dagar

kvar.

För sent för Edelweiss

Igår var det en jättemysig dag. Vid sådär två nångång åkte jag till Uppsala och träffade Carro som jag inte träffat på evigheter. Vi satt och snackade, käkade asgod mat och kollade på melodifestivalen. Hur mys som helst. Nä jag skullle hem missade jag först det första tåget jag skulle åka med, sen det andra, så det slutade med att jag åkte det sista tåget hem. Det var fett läskigt sen när jag satt på tunnelbanan och klockan var typ kvart över ett. Det satt en kille och stirrade på mig hela tiden, och efter en stund satte jag mig ned på ett ställe där han inte skulle kunna se mig, men då flyttade han på sig och satte sig så att han kunde stirra ännu mer. Det var inte så mycket andra människor på tunnelbanan då, och han satt kvar till den stationen jag skulle till så då fick jag lite panik och bad Oskar möta mig vilket han så snällt gjorde. Så jag kom hem levande igår också.

Nu är det redan söndag och det är inte så najs. Fast det är bra att tiden går fort för då är det snart onsdag och TORSDAG.

Det är äntligen älskade MARS nu också! Oh vad jag har längtat!

Man kan lyssna på två av Håkans nya låtar nu på myspace, helt underbara! Längtar till den 26 mars! Och 19 april!

RSS 2.0