A friend of the devil is a friend of mine

Impuls och spontanitet, det bästa jag vet! I morgon lämnar jag Sverige för ett litet tag. Satte precis klockan på en inte okej tid. Snart sitter jag på ett plan och tittar på någon dålig film jag redan sett för många gånger på en mini tv-skärm som skyms av någon som inte verkar kunna låta bli att springa runt i gången. Snart kliver jag av planet och möts av en vägg av värme och fuktighet. Snart kommer jag till ett skinande rent hotellrum. Snart slänger jag av mig jackan och långbyxorna och sätter på mig en blommig klänning. Snart lägger jag mig och lapar sol på en sandstrand.

Good Day Sunshine

Jättefin dag idag. Jag träffade mina fina vänner jag inte träffat på alldeles för lång tid. Först till Bengans och göra något jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Fast jag gjorde det inte ens, jag bara tittade på alla andra. Men jag såg mig själv där, som 16-åring. Sen blev det fika på 44:an och sen hem och få massa massa inspiration, vem vill lära mig knyta frivoliteter? Nu far jag till Uppsala igen för lite afro och sen ta den där fikan med den borttappade vännen som skulle blivit av förra veckan egentligen.

Shoop

Sjukligt kul kväll.

song for noone

Jag har det jättebra just nu. Jag vet att den här tiden kommer att vara den tiden som jag kommer att se tillbaka på som den bästa i mitt liv. Därför bloggar jag inte så mycket utan gör bara saker jag verkligen vill göra hela tiden. Vill jag gå ut på en tisdag så gör jag det. Vill jag stanna hemma en lördag gör jag det. Men den här lördagen stannade jag inte hemma, jag hade en megamys kväll på Uplands med Carro. I morgon ska jag jobba och jag är oerhört extremt otaggad men det går nog bra ändå. Det är ju i alla fall kanelbullens dag! Och den dagen kan ju aldrig bli fel. Igår hade jag en megamys kväll också. Jag var med Lotten+familia på Queen Victoria och lyssnade på när Marika sjöng. Jättejättejättejättebra och supermys kväll. Jag har det så bra. Jag träffar massa nya fina människor hela tiden och får massa nya bra värderingar. På måndag ska jag och Carro träffa en gammal vän som vi tappade någonstans på vägen. Det blir bra.

RSS 2.0