Said she had a breakdown

Sen sist har jag sett Coldplay, varit på Popaganda och haft massa megamys med mina L. Coldplay var för bra för att jag ska komma ihåg något och Popaganda var jfjfjdjf. Florence kanske var bäst. Jag är upp över öronen imponerad av Mange med tamburinen. Tuff. MGMT var ju också så bra och regnet var så fint. Det kändes lite som Berlin kanske. Men Florence hade så fin publik, till slut den publik de förtjänar. Markus såg jag också. Med Mauro Scocco. Vi gick ut efteråt och där kanske det allra bästa kom. Uffe och Sonja <3 Nu är det sova, i morgon är det ordna upp kaoset jag skapat åt mig själv.


But I know my way to greener pastures



Ibland måste jag påminna mig själv om att tänka lite på vilken tur jag har haft som kan sitta här i min lilla lägenhet medan det finns 100 sökande på varje ledig lägenhet just nu. Nu ska jag iväg till jobbet och sen blir det mamma ett litet tag. Det blir bra.

I can't sleep when all is spinning round

Ingen kan le med hela så stor del av ansiktet som Salem kan. Och då ler jag lika stort. En helt perfekt sommarkväll i Stockholm, inte ett moln, alldeles ljummet och fina solstrålar som trillar in. Och Salem på det. Shoop. Mamma är alldeles för snäll och bra ibland. Jag kanskekanskekanske köper ett digitalpiano, om jag kommer över min snålhet. Måste ha. Den här veckan har varit bäst. Ända sen i lördags faktiskt. Lördag - framfickan med Lisa, Lotten, Lottens mexikanska homie och hennes pokvän, söndag - bio, måndag - Nyyyyybroglass med alla mina L, tisdag . chillll på taket och pasta med köttfärssås med Lotten och så Salem med Isabelle idag. Inte så mycket tid till att blogga, massa mer tid åt att ha det bäst. Isabelle har kommit på världens bästa sport. SHOOP.

RSS 2.0