Its all done in the mean street

Min pappa har frågat mig de flesta lördagar då han jobbat om jag vill följa med och lyssna men hittills har jag inte följt med en enda gång. Trots att han frågat sen jag var kanske 10. Men igår när han frågade kom jag på att jo men det kanske är dags. Så jag följde med på konsert i Berwaldhallen. Det är bra fint faktiskt, klassisk musik. Men vi får se hur många gånger han behöver fråga för att jag ska följa med en gång till. Det finns groupies inom den genren upptäckte jag också. När jag stod och väntade på pappa utanför sceningången var det en tant i 60-årsåldern med flaskbottnar tilll glasögon och en turkos toppluva uppepå huvudet. När orkestern kom ut en efter en hälsade hon på alla med ett glatt: Tjena tjena och gav de flesta en kram. När hennes frusna man ville gå hem sa hon: Nej, inte än, alla har inte kommit ut! De hn hejade på verkade inte lika entusiastiska dock. Nu kommer snart Ilse och Ingrid så nu måste jag bli lite mer på hugget.

Det här är vad jag sitter och gör just nu. Lyssnar på smakprov på Give Me Fire. Jag visste att de skulle göra det igen. Det är rått och det är oputsat och det är hårt och det är Norsborg och det är 30-tal och det är och det är blues och det är gatusmuts och det är Elvis och det är Charlie's Angels och det är Mando. MEAN STREET.

Och nu luktar det vårrullar.

Jättebra att jag kom ihåg att länka till klippen också. Nu så.

Shoot the runner, shoot shoot the runner

Tolv timmar sov jag. Och igår såg vi Anders Björk. I kväll ska jag vara barnvakt åt fyra stycken. Två av dem har redan haft ett antal utbrott och är på kasst humör. Det blir roligt.

I've gotta show you the meaning of soul

Dålig musik i våra vita 80-talshörlurar med gult skumgummi. Jag tror att de håller på att gå sönder och då tar en era i mitt liv slut. De är en viktig del av vår familj och en jävla bra bas har dem. Tittade på våra Kinafilmer idag med Amanda-Lou och Miranda. Det hände mycket absurditeter på den resan och jag är så glad att jag har upplevt den. Bland annat var det den taiwanesiska popstjärnan som skulle bo på vårt hotell och gjorde att det flockades hundratals fans utanför ingången när vi kom dit och som vinkade hysteriskt för att de trodde att vi var han när vi kom i vår buss, alla kineser som ville fota sig tillsammans med mig på Himmelska Fridens torg för att jag var så blek, alla konstiga fuskbyggesrestauranter vi bussades omkring till, alla skumma gubbar i svarta rockar som kom fram och viskade "CD/DVD?" i ens öra, besöket hos Miaofolket mitt ute i ingenstans där de fortfarande använde bufflar när de skulle plöja sina åkrar och tvingade oss att dansa konstiga danser och bjöd på risvin ur ett buffelhorn. Det var det starkaste och äckligaste jag druckit. Kommer fortfarande ihåg smaken. Käkade indisk take away idag och fy vad underbart gott. Jag har väntat på att få sova nu i fyra veckor och nu ska jag få göra det. Igår var jag zombie och idag hade jag sovitförlitehuvudvärk och det var vilsna människor med rullväskor överallt och jag var sur och grinig och ville bara sova. Nu får jag sova.



Här är dem. Våra Sennheisers. Fast vårt skumgummi är mjukare och mysigare. I morgon ska jag vara kulturell.




Vore jag som Zlatan och tjänade 10 miljoner i månaden skulle jag vara i Kalifornien i april.

please don't put your life in the hands of a rock'n'roll band

Bajesus, nu såg jag precis att det var 6 dagar sen jag skrev senast. Så kan det gå. Det finns mycket jag skulle kunna skriva om men jag tänker bara välja en sak. Oasis. Shit. Jag har sett Oasis. När de kom in på scenen var det lite galet, det var ju Oasis och det gick ju inte att förstå. Sen blev jag lite orolig att det inte skulle vara bra för de första tre låtarna kändes lite sega och det var fullt av idioter runt omkring som envisades med att ramla ihop i högar och trycka sina axlar mot mitt huvud så jag inte såg Liam och misshandlad blev jag också, så nu har jag tre fina blåmärken på rad på överarmen från en lite överförfriskad killes hand. Farliga grejer, det här med konserter. Gled lite bakåt och då blev det bättre på en gång. Och sen, sen kom The Masterplan. The Masterplan kom och det var full-on Ochrasy från topp till tå. Hela Globen sjungandes "Dance if you wanna dance, please brother take a chance". Och sen, sen kom Songbird. De körde Songbird. Songbird. Och sen, sen kom Slide Away. The Masterplan, Songbird och Slide Away efter varandra. Och Liam var glad, han tyckte om oss, han visste att vi tyckte om honom och han ville vara bra. Den stunden ungefär i mitten av spelningen när de spelade de tre låtarna, det var ett topp fem-moment, alla kategorier, någonsin. Och extranumrena var perfekta. CHAMPAGNE SUPERNOVA. I AM THE WALRUS. Allt var så armarna i luften, blunda, sjunga med i varje låt och ta i från tårna och få spasmryck av glädje.

Jag kan bli lite upprörd över kritiker ibland. Från vad jag har hört fick de sådär en två pluppar i många recensioner och jag förstår inte vad det är de grundar det på. Jag förstår varför de fick dåligt i Göteborg, Liams röst var dålig och han var skitsur men igår, hans röst var helt klockren, så sjukt säker, Noel och Gem satte varenda litet solo och de var glada. På sitt sätt. Alla kritiker klagar mest på att de "inte bjuder på sig själva" eller att de står stilla för mycket. De har betett sig precis likadant på scen sedan 1994. Det är deras grej, det är dem. Ett omkringstudsande Oasis? Känns som att det skulle vara ett väldigt bra sätt att förstöra sina egna karriärer. Dessutom, med så mycket pondus som Liam har finns det ingen anledning att studsa omkring. Det vore slöseri.

Songbird, songbird, songbird.

To high to get over, to low to get under

Ibland blir man glad på sig själv. Som när jag var förståndig nog att inte äta upp de två sista chokladmuffinsarna jag bakade för kanske två månader sen för att jag kanske skulle behöva de senare. Idag behövdes de, jag hade en extrem craving och tänkte baka men vi hade inget margarin och det blev lite jobbigt. Men sen fick jag ett infall och öppnade frysen och tänk, där låg det två stycken fina små muffins i en påse.

Jag jobbar hemma nu i två dagar. Inte så dumt. Blir liksom dubbel helg och det är inte så fel eftersom jag ska jobba både lördag och söndag.

Idag var det Rockbjörnen och jag orkar inte vara arg fast jag vill vara det. Det var dock sjukt bra artister, Salem al Fakir, Lykke Li, Sugarplum, Soundtrack of Our Lives, Markus Krunegård, mmM. Programledaren var pinsamt pinsam men Agnetha och Anne-Frid var sköna och mysiga. Jag ångrar inte att jag inte var där.

Det kom en jättesöt fiskbilskille hem till oss idag vid halv tio. Varför är fiskbilen ute jhalv tio på kvällen? Han fick nybakta bullar av mamma och vi fick räkor.

Jag ska se Mando två gånger på samma dag. Det är ju lite konstigt. Det borde ju bli bra kan man tycka.

Någon som har en extern dvd-brännare att låna ut? Efter 3 dagars intensivt letande i säkert 15 olika forum är problemet med att bränna en fil 90 gb på en dvd med 4,7 gbs space löst men hittar vi ingen extern dvd-brännare är det kört ändå. Mr. Handledare tror inte att vi jobbar överhuvudtaget och han kommer aldrig få veta hur mycket jobb som ligger bakom allt vi gjort och kommer aldrig att uppskatta det. Då känns det ganska värdelöst att ens försöka.

Dressed in black, he walks alone

Jag såg en sorglig film och är fortfarande lite förstörd så idag får ni bara det här. Läste den efter filmen och blev ännu mer förstörd. Fina människor får stå ut med mycket.

Sugar pie honey bunch, I know that you'll make it

Spotify-kompis nr.4: Motown 50

En annan kompis:




Kompisar? Eller rentav bröder?

Big fat bulldog

Spotify-kompisar nr. 3: The Shangri-Las.

When you don't need to worry, there'll be days like this

Hört på apoteket:
Han: Ursäkta kan du hjälpa mig?
Expedit: Ja, vad behöver du hjälp med?
Han: Joo,, (lååång paus), nu är det så att ( lååååååång paus), jag undrar om ni har nåt mot ( skiiiitlång paus),, ja de vet? Expedit: Nej..?
Han: Asså.. ( lååång paus) jag behöver nåt mot ( lääääängsta pausen) ett brustet hjärta :(:(
Expedit: ( tänker helvete vill hem o sova). Öhhhm.. njeee
Han: (avbryter) HeheHoho skoja bara behöver en Panodil

Vi hade en lite mer aktiv dag idag på praktiken, vi försökte i alla fall att jobba och Mr.Handledare pratade med oss och lekte trevlig :O. En reaktion på vår fina lapp kanske? Eller kanske bara för att det var nya praktikanter där idag. Och jag har skaffat Spotify shalala och jag har äntligen anmält mig till dansen, det blir samma street och så balett. :O. Det vet jag inte hur det går och det blir spännande att se om Lovisa+balett blir kompisar. Dusty Springfield och Van Morrison är mina Spotify-kompisar.

Gotta find some soul in this soul

Hej jag hade en mysig helg och speciellt en mysig fredag som började med ledigt från praktiken och sovmorgon med 11 timmars sömn, det var kanske inte lika mysigt med jobb på Svenska Ägg men desto mysigare hade jag det när jag kom hem och det blev pizza på Bambina men det mysigaste var ändå när jag for till Uppsala sen, träffade Linda, köpte massa gott och gick och såg Benjamin Button på bio och den var en extremt oerhört fantastiskt bra film eller så och det måste ha tagit ganska så extremt lång tid att göra den och i en scen tappade man nästan andan för Brad Pitt som inte brukar vara så snygg satt på en motorcykel i skinnpaj och solglasögon och ingen hjälm och det var 50-tal och en sån där Triumph-motorcykel tror jag och han var snygg för att det är något speciellt med guys from the 50's efter filmen promenerade vi i en iskall stendöd Uppsalanatt där de enda människorna var folk i skidoverall och mangaemos och jag är nästan säkert på att var ett mangokonvent, det brukar märkas och det var ju kul för dem och dag var jag nästan inte ute alls, jag tog bara en promenad i Hjortis och på mindre än fem minuter hann två personer fråga mig om vägen och jag kunde svara, i alla fall nästan och jag tror att de förstod vad jag sa och inte tyckte att jag var dum i huvudet, det var en  ganska meningslös dag kanske men den var ändå bra på något sätt jag kom på lite bra saker och hängde lite med Oskar och åt megagod kycklinggryta och lyssnade på Anna-Karin som berättade om P3 Guld och efterfesten hon var på och gav pappa och henne deras julklapp och den tyckte de om och det blev faktiskt lite av en succé och i morgon är det praktik igen och det ska bli spännande att se om vår käre handledare har något att säga om vår utmärkt dikterade lapp där vi sa att vi inte skulle komma i fredags och också spännande att se vad det är för nya praktikanter som kommer och P3 Guldgalan såg jag ju också och den var bra fast Anders och Måns-Anders är inte så rolig men Johnossi vann pris och det var bra och nu tror jag att jag kanske borde sova för trots att vi gav oss själva sovmorgon måste jag ändå gå upp lite för tidigt men jag kan inte avsluta den här meningen för hur avslutar man en sån här mening och jag har insett på riktigt att jag vill åka till USA, köpa en skruttig och alledeles för billig bil och åka runt till alla små tragiska hålor och möta kufar och cowboys och white trash och köra på en highway i öken och se Grand Canyon och bli smutsig och och jag vill göra vår Bananaphone 3 och jag vill att den ska bli genialisk och det vore kul att vara filmskapare, som Ruben Östlund men jag skulle inte kunna det men jag åt för mycket godis idag och det var en söt kille i kassan på PrisExtra och vad var det för plong och nu slutar den här meningen.

I'm all hung up on you

Sitter här i Slottstornet och jobbar öronen av oss. Eller så. Linda vaknade precis till med ett ryck bredvid mig här i soffan och jag har suttit och försökt lista ut hur busstidtabellerna för den enda bussen som går hem till mig fungerar. Innan lunch kollade vi på A Streetcar Named Desire med Marlon Brando och den var seg som tusanoch ganska. Nu sover Linda igen men jag funderar på att väcka henne och fråga om det är dags att kila hemåt. I morgon lutar det väldigt mycket åt att vi gör samma sak som här fast hemma istället. Igår köpte jag världens fulaste tröja. Verkligen. Den är inte ens fulsnygg, inte på något sätt. Fråga mig inte varför tack. Det är jättevärt att gå upp 06.20 och stressa ihjäl sig för att hinna med bussen för att ligga i en soffa i sju timmar.

It ain't gonna worry me no more

Praktiken är lite åt tjotaheiti just nu. Vi har det way för aschill. Vi har absolut ingenting att göra, det finns liksom verkligen ingenting vi skulle kunna göra så vi får fördriva dagarna med Top Model, Youtube, Frets On Fire och annat mums. Låter najs men det är det fan inte. Det känns bara så ovärt och man blir seg och rastlös och lat. Man blir så osmart, man bara känner hur all smarthet rinner ur hjärnan på en. Vi har i alla fall tagit tag i vårt projektarbete istället och det känns ganska så skönt kan man säga. Vi har det kul i alla fall. FETT kul. Det var också jäkligt skönt att få komma till skolan en sväng idag. Det var på eftermiddagen och alla hade slutat, men vi fick träffa lite mysimyslärare i alla fall. Jag började längta tillbaka till skolan litegranna faktiskt. Alla var så glada över att se en och åååh. Anledningen till skolbesöket var för att vi skulle ha ett litet projektarbetsmöte med Björn. Det var najs, han verkade tycka att våra idéer var bra och vi fick känna oss lite smarta för första gången på väldigt länge. Myssssigt. Det kändes så bra att få slänga ur sig massa idéer och få feeback på dem och inte känna sig helt nedvärderad och som att man är helt dum i huvudet vilken en viss annan person har en tendens att göra. På väg till tåget hittade jag en storsyster och jag impulshängde med henne till farfar en kortis, han fyller ju faktiskt 91 idag! Sen for jag hem till Stockholm och hjälpte till med läxor och tittade på Pokemonkort och tittade på gymnastikrörelser och allt vad det var och nu är det lite TV.

Loving you is just an illusion

Herrejesus vad det blåser. Det bara tjuter i vår lilla kamin 24/7. Det blev ju som sagt bara massa jobb i helgen, men det var inte så farligt. Det var faktiskt riktigt kul igår, jag stod i kassan och det var skojs. Jag börjar bli ganska bra på det där nu känner jag, äntligen. Anyways så hann jag iaf med en liten tripp till Anders som fyllde 21 tjipptjipp, grattis på honom. Och så kollade jag på lite film, In the Land of Women med Adam Brody. Åh, han är så myssssig. Han gjorde verkligen hela filmen, helt underbar. Så se. Och så fick jag äntligen se min systers "nya" kök! Som blev färdigt i maj... Åh det var så fint! Som i en indredningstidning big time. Jag har inte varit hemma hos min syster på nästan ett år. Det är ju helt åt tjottaheitti. Jag vill ha en egen lägenhet och i min lägenhet vill jag ha en persisk matta. Och nu måste det hända något. Vi har inte Canal+ längre, det suger. Jag vet inte om jag vill klippa mig eller inte. Eller, jag måste klippa mig men klipper jag mig vill jag komma på något fint och jag vet inte om jag vågar klippa av håret. Nu ska jag gå till sängs med min anteckningsbok och komma på bra saker. Och så finns det en ny b-sida med Mando, eller egentligen två och jag har bara hört dem en gång men fy fan vad sväng och bra.

That must be love I think about

Det blev filmdag och tjockisdag hela dagen. Först blev det Paradise Now om två självmordsbombare på Västbanken. Uschusch, men bra var den. Sen blev det Blood Diamond och herrejesus. Fy vilken brutal film. Sjuktsjukt bra men jag är fortfarande lite av ett i chocktillstånd faktiskt. Vi skrek högt av den. Men bra var den som sagt. Sen så var det jobb, och nu blir det säng för i morgon är det jobb och det betyder upp klockan sju. Jag kom på idag att jag ska jobba hela den här helgen, hela nästa helg och hela helgen efter det. KUL. Plus att det är massa andra småsaker jag måste jobba med i veckorna. Känns som att jag kommer att ha ett kul liv de närmsta veckorna.


Look into my eyes, this is who I am

Första dagen på praktiken var inte alls hemsk. Vi gjorde ingenting och hade jättekul och det var lite snö ute så jag fick glida runt arm-i-arm med Lindsor i backen. Åh så mys att få hänga med henne hela dagarna igen! I morgon blir det tydligen filmtittning på morgonen och ja probably ingenting efter det. ilikepraktik. idontlikeprojektarbete dock. Det börjar kännas lite brådis med det nu. Det är bara så sjukt opeppt att hålla på med skolgrejer när man inte är i skolan på 13 veckor.

Och nu tänkte jag härma Lindsorsen litegrann.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Det gjorde jag absolut. Kanske varje dag faktiskt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Såna hade jag inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Lanzarooote, eller Spanien ska man kanske säga. Var det i år jag var i London? Hm näe det var nog förra året. Tror inte att jag var på något annat ställe.
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Det var det  ja. Fler dagar på stranden i Skåne. Orust. Hiho. Bruuunt. Feisty.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 6/3, Peace och Love, 18/9, 16/9, 15/10, någon gång då i slutet av augusti.
 8. Vad var din största framgång 2008? Inget extraordinärt. Bra betyg och så. Och så lite såna där småsaker som bara jag får veta.
 9. Största misstaget?  Inget extraordinärt. Lite småsaker som bara jag får veta.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick en fruktansvärd förkylning efter P&L med bihåleinflammation och grejer, men det är nog det enda.
11. Bästa köpet? Min svarta kofta från Weekday. Används pretty much varje dag.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder. Skivor. Konserter.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket saker. Att få åka på solsemester. Fjällen med Linds, Lotts och Fredds. Att kunna åka på P&L. Den 6/3, den 16/9 och den 18/9. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? The Train Song - Albert Hammond. Jag är en vampyr  - Krunis. In Berlin - Plumsen.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Som alltid lite up-i-go-go, down-again men happyfish.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Going outside the box.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ältat. Missat saker.
18. Hur tillbringade du julen? M-megamysigt. Hemma med mamsen och Sven och syskonen Larsson, the big ones och sällskapsspel. 
19. Blev du kär i år? Nej det blev jag inte. Bara i en cheesecake.
20. Favoritprogram på TV? Gossssssip Girl coh Heroes. So You Think You Can Dance!
21. Bästa boken du läste i år? Mig äger ingen av Åsa Linderborg. Och Nu ska jag sjunga dig milda sånger.
22. Största musikaliska upptäckt? Väldigt massor. Fast jag vet inte vad som var i år och vad som var något annat år men jag gissar; The Last Shadow Puppets, Coldplay, Elvis, Four Tops, Fleet Foxes, Chuck Berry, Albert Hammond, Small Faces, Salem Al Fakir, Bob Dylan! Och mermermer.
23. Något du önskade dig och fick? Jaadå, en kamera till exempel. Presentkort på gitarr.
24. Något du önskade dig men inte fick? Japp, men nästa år så!
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Det kommer jag inte ihåg ett dugg av. Joo nu kommer det tillbaka! Hela dagen. Det sjöngs på morgonen, och så fick jag kameran. Sen var det praktik på BoCity, fast bara halvdag för det var skärtorsdagen. Sen sprang jag runt som en tok på stan med en blomma jag hade fått av Berith och köpte fetaste påsen godis, sen kom släkten på fika och mat.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jaadå, det fanns det förstås, men det har ju gått fint ändå.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Såna här frågor är ju inte lätta alltså. Men typ svarta jeans, blommiga klänningar, kjolar med hög midja och Weekday.
28. Vad fick dig att må bra? Bra konserter, fina vänner, små fina saker som hände en kväll som var fin.
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Vi-hi-ctor. Rrrrrrrrobert Pattinson.
30. Vem saknade du? Tha man, tha myth, tha Lotten.
31. De bästa nya människorna du träffade? Massa bra på massa ställen.

But it's over now

Nu har det dygnet då det är dags för praktik igen börjat. Det suger ju litegrann. Känner mig ganska så ordentligt opepp på det just nu. Det här lovet har varit så bra och fint. Jag har gjort precis det jag har känt för hela tiden och det är så det ska vara. Sen sist har jag mest jobbat. Och jobbat. Och jobbat. Men det har varit mysigt det med. Och så har jag sett film. Massa film. Massa underbart bra film. Och så har jag börjat läsa Twilight för att försöka förstå mig på hajpen men tyvärr, it ain't happening. Det går inte riktigt ihop i mitt huvud hur man kan bli så besatt av någon som i princip bara pratar om hur mycket han vill döda en. Men det kanske bara är jag som är för mycket av en realist. Jag kanske är för gammal. Anyways så tycker jag att ni borde kolla på Seven Pounds och The Pursuit of Happyness. Helt fantastiska filmer, båda två. Nu är jag jättetrött men jätteosugen på att gå och lägga mig för att jag får världens ångest av tanken att masa sig upp ur sängen 06.20 i morgon. Jag hade en jätteläskig dröm igår. Jag drömde att jag såg Oasis i Globen men gav upp våra platser längst fram för att sitta jättejättelångt bort och när spelningen var slut insåg jag att jag bara hade lyssnat på en enda låt, och jag kom inte ihåg ett dugg av resten. Obehagligt.

Gör en lista över 10 band/artister du gillar (ingen specifik ordning)

1. Mando Diao
2. Bob Dylan
3. Elvis
4. Oasis
5. The Beatles
6. Coldplay
7. Sugarplum Fairy
8. Johnossi
9. Fleet Foxes
10. The Last Shadow Puppets

 -Vilken låt var den första du hörde med nr 6? Det kommer jag verkligen inte ihåg men det skulle väl kanske kunna vara Yellow?

 -Vilken låt är din favorit med nr 8? Hmm...svååår. Kanske Train Song.

 -Vilken verkan har nr 1 gjort på ditt liv? All.

 -Vilken låt är din favorit med nr 5? Det är ju helt omöjligt att bara välja en, men topp tre är väl kanske Oh! Darling, Octopus's Garden och Penny Lane.
 
-Hur många gånger har du sett nr 4 live? Ingen men snaaaaart 1!

-Vilken låt är din favorit med nr 7? In Berlin, amen.

-Finns det någon låt med nr 3 som får dig att gråta? Om jag är på rätt humör så skulle det väl kunna vara Unchained Melody.

-Vilken låt är din favorit med nr 9? White Winter Hymnal

 -När hörde du nr. 2 första gången? Säkerligen hade jag hört honom någon gång innan, men det jag kommer ihåg är när jag bestämde mig för att börja lyssna på honom någon gång för sådär ett år sedan.

 -När hörde du nr 3 första gången? Elvis hörde man väl första gången när man var sådär en vecka gammal kan jag tänka mig.

 -Vilken låt är din favorit med nr 4? Kanske The Masterplan, men det finns så många.

-Finns det någon låt med nr 2 som får dig att gråta? Kanske om jag är på rätt humör men inte som jag kan komma på nu.

 -Vilken låt är din favorit med nr 1? Det har jag ingen som helst aning om.

 -Hur blev du ett fan av nr 10? Jag läste om dem i en tidning och tänkte att det borde bli något stort, så jag lyssnade och visst hade jag rätt.

-Hur många gånger har du sett nr 1 live? Jag trrrror att det är 9 nu.

Hanging by the small green leaf

Igår köpte jag en ny kompis. En Yamaha FG700MS och den är jag så glad över. Fast ostämd som tusan är den, och lär vara tills jag skaffat mig en stämapparat. Men sen ska det plinkas. Den har ett solidt lock och det är det som skiljer en fålif gitarr från en snäppet bättre gitarr. Det har blivit is på sjön och jag har åkt skridskor och jag har kommit på åter igen att jag tycker om det väldigt mycket. Speciellt i medvind, det kan vara bland det bästa som finns. Tillsammans med att gå på bio. Jag vill gå på bio i morgon, ska försöka övertala han den där Oskar. Det är ett nytt år. Det här året ser ut att bli ofattbart bra i teorin, sen får man se hur det går. Jag har insett att jag inte alls tyckte att Twilight var särskilt bra men någon som är bra är Robert Pattinson. Han är skidskor i medvind. Det blev massa jobb på lovet som jag inte tyckte var så bra och jag behöver inte pengarna, då mår jag bara dåligt. Fast ändå så mår man ju ganska fint. Vi har fortfarande Canal+ och det äger. I kväll efter jobbet far jag till Stockholm och i morgon ska jag inte shoppa. Bara en stämapparat. Jag vill gå på bio.

RSS 2.0