Got the clue from you looking at me

Vet ni hur KUL jag har haft det? Peace & Love blev helt fantastiskt bra. Vi har levt i smuts och svett och trängsel och hetta men I like. Det har varit så fint. Hysteridansat till balkanmusik, träffat helt underbara människor, sett massa bra spelningar, ätit den godaste sushin någonsin, spelat gitarr, tvättat håret i en hink, skrattat, skrattat, skrattat. Helt underbart. Mandos spelning var helt sjuk. Kanske deras bästa. Nej Cirkus slår fortfarande allt. Men det var nära. Gud så känslosamt, speciellt när Gustaf höll Michael Jackson-talet. Herregud. Och Sugarplums också. Lyckalyckalycka. De spelade You Made Me Fade! Åh vad jag kommer sakna alla knasiga människor på campingen. Att kunna gå en meter utanför tältet och träffa helt spårade människor. I natt sov jag 15 timmar. Sådär en 5 timmar mer än vad jag sov sammanlagt under hela tiden. Gud så mycket underbara människor jag har träffat och gud vilka fina vänner jag har.

Lotten har kommit HEM. Hon och Linda och Lisa och Brandon kommer hit snart och så ska vi göra en repris på avslutningen i ettan <3<3<3

Jag skju-skju-skju-skjuter ner dem

Skåne var FABULOSA och nu blir det Peace & Love. Auf Wiedersehn.

It's gonna rain and that's for sure

Så gick en ännu en helg. En helg närmre Skåne, Peace and Love, Lotten, lägenheten. Det är bra. I fredags var det först lite kalajs för Amanda-Lou, men bara en kortis för sen fick jag springa iväg till tunnelbanan och fara till Vallentuna för inflyttningsfest hos Felicia som inte bara blivit stor utan väldigt stor och köpt en trea. Trevligt trevligt med bekanta och (mest) obekanta ansikten. När det började bli natter var det dags att försöka ta sig till Uppsala vilket blev ett smärre äventyr. Först fick jag skjuts av en trevlig prick till någonstans, sen blev det buss till någon annanstans på ett SL-kort som var ogiltigt på alla sätt och vis, sen tro att jag är helt vilse och få lite panik, sen hitta pendeltåget till någonstans, sen väntaväntavänta, sen aaah, min vän Upptåget. På lördagen var jag inte så piggis när jag väcktes av ett hysteriskt våldsamt tjut från klockradion. Jobbet väntade ändå och det var bara att pallra sig upp. Jobb var det igår också, uschusch, massvis med folk och regn och blä och det tog dubbelt så lång tid att stänga än det brukar. Nu sitter jag och pillar med allt möjligt, flyttar över grejer till externa, packar, fixar musik och lite sådär för i morgon far jag till Skåne och sen så är det Peace & Love :O.

The easy way of doing everything hard

Igår var en sån där dag som man vill att alla dagar ska vara som. På eftermiddagen åkte jag till Grönan, meningen var att se Mando på Nrj in the Park. Träffade Louise, Sona, Elvira, Josefine, Bim, Joanna och vi började med att se Björn och Victor åka berg-och-dalbana, en fin syn. Konserten kändes inte så superviktig, speciellt inte eftersom de skulle köra playback och bara två låtar, så istället åkte jag och Elvira Insane (sjuuuukt kul, men kort) och satt sen och chillade vid vattnet med Sona, mysigtmysigt. Så mysigt att vi nästan missade spelningen. Vi hann i alla fall och det var skoj, trots playbacken och ingen CJ. När de hade spelat var vi inte så sugna att stanna kvar och se Måns Zelmerlöv m.fl. så vi satte oss på Djurgårdsfärjan istället och sen blev det Vaaasaparken. Där hängde vi ett antal timmar, först allihop, sen jag, Sona, Elvira, Lisa och Bim, galetgalet mysigt. Verkligen en helt underbar dag på alla sätt och vis, berg-och-dalbanebilderna, Louise som spelade Björn, Insane, Mats Geisha, Victor, Jan och Kerstin, alla, allt.

I'll be waiting

Gaaaaaah vad gott med krabba! CRAVING. Jag hade sett fram emot en helt chill dag hemma idag, men så blev det inte, nejnej, jag åkte på lite jobb istället. Räkna röster till EU-valet i Stadshuset. Men det var skoj! Känns som en väldans bra erfarenhet om inte annat. I morgon far jag till Stockholm och det blir nog bra, även om allt känns lite stressigt. Det är sommarlov, det ska inte vara stressigt. Men nästa vecka. Då ska jag ha det så bra. Ensam i Skåne med Carro, inget Internet, ingen bil, ingen tv. Det blir bra som fan.

det kommer aldrig tillbaka

Myyyyyyysis-dag. Åkte till skolan för att kirra lite grejer och träffade massa lärare och åååh, jag saknar dem men ack så skönt det är att ha slutat ändå. Sålde foton och lämnade stipendiepapper så kaching! Efter det så träffade jag Linda och så kilade vi till Blodcentralen, så nu har jag lämnat blodprov och sen så får jag förhoppningsvi lämna blod. Usch, det var lite obehagligt bara. Att se ens blod sådär i provrör. Och sen måste man se det i en påse eller vad det är. Jag får blunda och tänka på den goda saken. Sen så gick vi förbi Nybrokiosken och ja, då är det ju svårt att låta bli att käka lite gLass. Ingen av oss ville åka hem så det blev BK och Gränby Centrum, åh så mysigt. Det behövdes.

Det känns som att framtiden kommer att lösa sig för mig också. Den kommer nog att lösa sig väldigt bra skulle jag tro. Och om 19 dagar kommer Lotten hem. SHOOP.

If you're in a dream you better believe it

Världens bästa dag, världens underbaraste mamma, världens bästa familj, världens bästa klass, världens finaste och bästa och underbaraste Linda, världens bästa vänner, världens bästa Oskar som hade gjort världens finaste skylt, världens bästa presenter, världens bästa jag själv som fick stipendium för bästa betyg, världens goaste sömn på 14 timmar dagen efter, världens godaste hallonbåtar jag fick en hel skål av i present.

Så var min student.

allt du säger du kan om kampsport

Idag blev det många "sista". Sista gången man gick upp för trappan i skolan på morgonen, sista gången man lämnade klassrummet, sista gången klassen satt i sofforna, sista gången man åt i matsalen. Det känns lite bra, ganska mycket konstigt, lite jobbigt. På första "lektionen" blev det först lite pill och fic till kvällen sen biljard på stan. Efter det träffade jag Linda och hade det supermysigt på Nautilus med sol och sim. Så skönt att ha något att göra så man inte blev alldeles tokig. Sen blev det tillbaka till skolan för att fixa till avslutningsmiddagen jag, Linda, Sara och Denize hade kirrat och allt gick alldeles fint till det kom ett boooom och allt slocknade. Panik. Middagen blev fin, men lite väl sorglig, ojoj. Fy säger jag bara, hur kommer det att bli i morgon? Jag tänker inte ens säga något om den dagen.

HÅPPP!

AWESOOOME. Det ordet har jag haft på hjärnan hela dagen med det äckligaste tonfallet någonsin. Well well, allt är AWESOOOME så det spelar inte så stor roll. Förutom vädret på fredag. Ofta. Det är ju faktiskt inte helt okej. Men det är väl bara att tacka och ta emot antar jag. Jag hade i alla fall en TOPPENDAG, så som alla dagar är nuförtiden. Att ta studenten bli SÅ JÄVLA BRA. Men lite sol och värme, please?

RSS 2.0