Jag är ganska bra som jag är ska du se

Lite otippat blev det jobb idag efter halvdagen i skolan. En hel dags jobb efter att redan ha gått i skolan, det blev lite mycket men KACHING. Det kom världens mysigaste franska dam in och kallade mig madame och sa att min cappucino var precis som den är i Paris och att jag var très gentil. Åh vad facebook är min vän just nu. Jag tillbaka lite till ettan också just nu.

Till alla studenter; våga drömma och tro på att du ska lyckas nå den plats där din dröm är verklig. Se till att du är fokuserad i det du gör, men samtidigt njut av stunden nu. Kom bara ihåg, att den drömmen du har inte bör vara självcentrerad. Livet som vi var och en har fått ska inte skyddas och bevaras som ett ömtåligt föremål med antikt värde, utan för att livet ska bli så underbart och meningsfullt som det någonsin går ska livet ges till andra. Det speciella med livet är att om man vill bli lycklig ska man leva för andra människor, inte sig själv.

Det gjorde mig glad. Amos <3

you got me shaking to that moan you made last night

Mysig helg x 100. I fredags slutade jag halv tolv as usual. Nej, kvart i elva för vi kollade på film och fick gå sen. Sedan var det klippa håret och åka till Stockholm som gällde. Jag skulle vara barnvakt men Amanda-Lou var hos någon annan så det blev bara jag och Miranda. Jag hämtade henne på dagis och var en ambitiös storasyster för en gångs skull och tog med henne till Glasshuset och Tessinparken och hängde med Östermalmspappor i Armanikostymer.

På lördagen blev det chill på balkongen med Oskar och sen for vi till Globen och efter ett while var det soundcheck. Det var lite mysigt, de spelade A Decent Life och Give Me Fire med övergången och allt och det var precis som på skivan men x1000. Galetgaletgalet. Sedan spelade de den inte på kvällen dock, tråkigt tråkigt. Fast vi fick ju i alla fall höra den en gång, till skillnad från cirka 3450 andra så jag ska nog inte klaga. Meet & greetet var också mysigt, Gustaf har bra saker att säga han, och sen blev det lite till väntan ute innan det började. Konserten var inte bra och inte bättre och inte bäst heller, det var bara Mando helt enkelt. If I don't live today, then I might be here tomorrow var helt otroligt fin, det måste ni se med egna ögon.



Fast jag har nog blivit lite äldre. Det är inte riktigt som förut. Men det är bra det med. Ringing Bells var helt sjuk. Det var lite udda att de öppnade med Sheepdog men ganska bra ändå. High Heels var fantastisk, Mean Street likaså. De körde The Shining och då blev jag ganska så glad. Ljussättningen var grym, discotunnorna I like. Bra kväll som tusan, träffade allesammans, både longtimenosees och shorttimesees och det var mys.

Idag blev det lång sovmorgon, mycket att återhämta och sen lite mer chill på balkongen. När Oskar vaknade begav vi oss till Kungsan för att kika på träden som blommar <3 Galet fint och massa folk. På kvällen blev det italianomiddag på Döden i Grytan med la familia. Fy tusan vad mätt jag är fortfarande, men helt fruktansvärt gott var det. Verkligen, galet.

Hjälp vad jag måste sova nu.

Wont you dance with me?

Alla dagar är bra dagar just nu. Det är så det ska vara. I morgon kommer det nog också bli en bra dag. Bara en engelskalektion där vi ska kolla på film och sen slutar jag halv tolv och så ska det bli fint väder. Shoop säger jag om det! Whoosh så jag har längtat efter den här helgen. Den borde bli bra. Den borde bli väldigt bra.

Det blev en mysig tur på stan med lindaahaa efter skolan och vi åt årets första Nybroglass. Ni skulle bara veta hur gott det var. Mysigt som tusan också, det är bra tur att jag har en sån som Linda ska ni veta.

how does it feel to ride all those horses?

BUT IT'S YOU, I SEE MY LOVE COME SHINING THROUGH.

Jag lämnade in en desktop i tid, till och med 40 minuter för tidigt, shoop! Fast åh, hade jag bara haft lite mer fantasi. Nu ska jag lämna in de andra också så blire GREJT. Ooouiiiouh. Jag har nya hörlurar och jag kan lyssna på Give Me Fire.

and now I'm dancing with my soul

I fredags firade vi min födelsedag hos pappa. En månad sen, the Larsson-way förstås. Fick fint besök och fina presenter och fin larv på tårtan. Sen har jag jobbat och skrivit projektrapport och så kul har jag haft det. Och jah har fortfarande inte fått sova. Men på onsdag, då! Jag orkar inte ha desktopp i morgon och göra en uppgift jag redan borde gjort och inte kommer kunna göra. Snart kommer jag att gå i skolan 3½ dag i veckan och på onsdag får jag sova. Det är verkligen inte roligt att jobba på söndagar. Usch vad jag inte tycker om det. Tänk om jag hade fått jobba i fredags istället. Då hade jag kunnat lyssna på Salems soundcheck och jag hade kunnat se Salem äta och jag hade kunnat träffa Salem. Det är inte långt kvar. Det stämmer på allt just nu faktiskt. Det är inte långt kvar. Sova.

WIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Twelve fingers in the cookie jar

Nu ska jag sova för jag har sovit för lite gånger 10 den här veckan. Först ska jag bara berätta att jag var och såg Salem Al Fakir på Cirkus idag och han är mer än fantastisk. Han kanske får överta platsen som den finaste jag vet.

The night we met I knew I needed you so

Förut var det värsta jag visste att hjälpa till med saker på tomten. Det var det enda som garanterat fick mig att bli grinig och tjurig och extremt otrevlig. Då bad mamma och Sven om hjälp var och varannan helg. Tänk så lätt det går när man bara blir tillfrågad sådär en gång vartannat år. Idag staplades det och klyvdes ved så att jag tror att jag kommer få träningsvärk och det var faktiskt riktigt trevligt. Visserligen kan det ha varit för att jag hade sällskap av Charlotte, Karolina, Daniel och Oskar men det var najs som tusan att få slita lite. Nu har jag suttit och redigerat foton en stor del av kvällen, redovisning i morgon och eftersom jag är jag så överarbetar jag allesammans alldeles för mycket och då får man stå sitt kast och sitta uppe till mitt i natten. Och jag behöver fortfarande göra min presentation. I Flash dessutom, så hej sitta uppe till klockan tre.

Men lite glad över mina bilder är jag i alla fall. Hihi titta vad jag har gjort!

      
       Före                            Efter

Att titta på Popcirkus har jag i alla fall unnat mig och oh ja det var att unna sig big time. Håkan, Hurricane, Sonny och Moneybrother, alla i samma program. Ojoj. Alldeles för mycket fint för att klara av. Jag ångrar att jag inte sa något till Hurricane då när jag såg honom. Nej jag ångrar att jag inte frågade om jag fick ta en bild av honom. Den hade passat så fint i min redovisning. Om någon är Ochrasy förutom Björn så är det Hurricane. Och Moneybrother då. Whooosh vad fruktansvärt snygg han är, att jag inte insett det förut. Ojojoj. Kolla bara på det här.

                

Och i morgon spelar han på Södra Teatern och det är utsålt woopidoo. Jag vill äta hans soppa och burken är sjukt snygg.

A long time ago, we used to be friends

Åh så härligt, idag satt jag ute i shorts och linne och läste en bok hela dagen. Det jag längtat efter i åtta månader. Och lite fin röd färg fick jag också minsann, ränder efter linnet mhmm.

Spring Ricco, spring ricco

Igår var det kul! Jag började med en lååång tur everywhere i Stockholm för att fota massa fotouppgifter och det gick sådär okej, inte jättebra men jag fick ihop lite i alla fall. Köpte Nashville Skyline och Astral Weeks gjorde jag också <3 De saknades big time. På kvällen var det P3 Live Sessiongrej på Nalen med Florence Valentin, Melody Club, Name the Pet och John ME. John ME var världens slisk, Name the Pet skulle behövt en synth, Melody Club var trevligttrevligt och Florence var lika bra som alltid. Sjukt bra är dem, hade glömt bort de lite men åh vad bra de är. Och så lite Markus Krunegård och fint sällskap på det. Idag har jag och Oskar gått och gått och gått och gått.

Och vet ni vem jag var i samma affär som igår? Hurricane. Fina fina fina Hurricane med sin göteborgsdialekt och flygarskinnjacka. Honom hade jag också glömt lite men nu ska han få finnas kvar.

take only what you need from it

Nu har jag och Linda jobbat med vårt projektarbete i ett rapid finger movement i två dagar. Vår lilla film är nästan färdig, Linda ska bara få göra lite finishing touches. Nu sitter jag och letar universitetskurser tills i höst, vad sägs om försöksdjursvetenskap? Eller en kvällskurs i happiness? Kanske skulle vara något.

I morgon ska jag åka till Stockholm och så blir det nog P3 Live Session med Florence Valentin, det vore skojs. Det blir i alla fall fotofotofoto, jag måste börja med den där illustrera text-uppgiften som ska vara färdig om alldeles för kort tid plus självporträtt och motljus och grejer.

Det har inte hänt så där jättemycket på lovet annars, det känns inte riktigt som om det har varit lov eftersom jag jobbade fredag, lördag och söndag och har pluggat sen dess men det kanske blir bättre nu. I förrgår var jag i alla fall hemma hos Lisa tillsammans med Linda och åt grönsaker med dipp och hade det mys <3

Jag gillar den nya panta merareklamen.

Sås skare va!

I went gold

Vad kul allt blir när man är lite frisk igen och det är sol och jättevarmt så att man blir tvungen att ta av sig jackan för att det är för varmt. Då blir man på twisthumör och dansa med till long before rock'n'rollhumör. Spela piano var på humör för att göra också, det har jag inte varit sen jag började hosta. Man mår bra av att må bra.

God I love this stormy cloud

Nu så! Back on track big time. Nu behöver jag inte ligga i sängen och tycka synd om mig själv längre. Nu är det så jävla bra. KUL i skolan, speciellt efter lunch, oh ja. Buffertdagar skare va. I morgon är det kortfilmsfestival, skoj som bara den. Igår kväll var det också skoj som bara den. Skolan hade 5-årsjubileum och då var det fest med stand-up av Soran, någon trollkarl och så breakdance hihoo. Eftersom det var jubileum blev det presenter till skolan också, två elgitarrer, en bas och ett wii med wii fit mhm. När jag kom hem kirrade jag outfitsen tills i morgon, jag och Linda kommer att vara snygga mhm. Men Banana Phone 3 får inte vara med och tävla för att vi höll vår deadline. Eller nej, vi höll vår deadline, det var bara ingen som ville ta emot filmen. Menmen, så länge den visas är vi nöjda.

RSS 2.0