Nobody's sweetheart

Skulle färga håret. Jättefail. Så skulle jag färga det igen. Fail igen. Mitt hår har aldrig mått sämre.

Har haft väldigt mysiga dagar i alla fall. Karolina och Daniel är här och lite familytime är ju alltid lika välbehövligt. Promenera, ligga på bryggan och läsa, plocka svamp, äta massa god mat och fika med Charlotte och Ludvig. Sånt där är bra och imorgon tror jag att det blir en till bra dag. Fullspäckad är den i alla fall! Två museer, en bio, en lunch, en middag med en bror! Låter som en hit.

Lyssnar på Django Reinhardt och Chet Baker och tänker att det måste ha varit mysigt att leva på 30-talet.

I made no sound

Man känner sig aldrig så ensam som när man köper en portionsförpackad laxfilé att avnjuta en lördagkväll. Men JÄKLAR vad god den blev. Aldrig lagat så god lax. Nästan aldrig ens ätit så god lax faktiskt. Smälte i munnen.

Drömmer om svindlande berg, gräsklädda dalar, joshua trees och varma svepande ökenvindar. Om ljuva harmonier som får de torra grässtråna att vaja i vinden och om blommiga kaftaner som virvlar tillsammans med de rosa blombladen.

Beatniks, sputniks, surrealistiskt, revolutionärt, drömskt, majestätiskt, harmoniskt, smutsigt, litterärt.

Långa slingrande snirklande krokiga vindlande raka svängande smala breda vackra planlösa stänglade fängslade fängslande finala fatala banala radikala rationella smutisga dammiga jordiga nedgångna uppgångna slutande

Har köpt min kanske tionde svarta tushpenna. Ibland kommer det ut något som landar på ett papper, ibland inte. Vi får se hur det slutar den här gången.

Tror att jag vill åka till Skåne trots allt. Skulle vara fint även om ingen är där. Cykla och köpa bröd. Cykla och köpa nyrökt fisk. Cykla till havet. Cykla till loppisar. Cykla på vägarna som bara sluttar sådär alldeles lagom. Ta med en riktigt bra bok man inte kan lägga ifrån sig, ta med filmer som kryper inpå skinnet, ta med ett block och en penna och fylla det med ord och bilder och krumelurer. Vara rädd när mörkret kommer, men tända en värmande brasa och skrämma bort demonerna.

black birds

jag gillar enmansorkestrar
jag gillar är månen är större och mer orange än den egentligen ska vara
jag gillar vispgrädde
jag gillar smutsig blues
jag gillar michael bolton i smyg
jag gillar 60-talet
jag gillar att bli uppslukad av en serie
jag gillar att ta i att jag kan i den där satsen i für elise där man får det
jag gillar att höra historier om andras liv
jag gillar att försöka lära mig nya saker på gitarren även om det inte låter så bra
jag gillar att spela unchained melody från den där sista liveinspelningen med elvis på allra högsta volym i min lp-spelare

RSS 2.0