I made no sound

Man känner sig aldrig så ensam som när man köper en portionsförpackad laxfilé att avnjuta en lördagkväll. Men JÄKLAR vad god den blev. Aldrig lagat så god lax. Nästan aldrig ens ätit så god lax faktiskt. Smälte i munnen.

Drömmer om svindlande berg, gräsklädda dalar, joshua trees och varma svepande ökenvindar. Om ljuva harmonier som får de torra grässtråna att vaja i vinden och om blommiga kaftaner som virvlar tillsammans med de rosa blombladen.

Beatniks, sputniks, surrealistiskt, revolutionärt, drömskt, majestätiskt, harmoniskt, smutsigt, litterärt.

Långa slingrande snirklande krokiga vindlande raka svängande smala breda vackra planlösa stänglade fängslade fängslande finala fatala banala radikala rationella smutisga dammiga jordiga nedgångna uppgångna slutande

Har köpt min kanske tionde svarta tushpenna. Ibland kommer det ut något som landar på ett papper, ibland inte. Vi får se hur det slutar den här gången.

Tror att jag vill åka till Skåne trots allt. Skulle vara fint även om ingen är där. Cykla och köpa bröd. Cykla och köpa nyrökt fisk. Cykla till havet. Cykla till loppisar. Cykla på vägarna som bara sluttar sådär alldeles lagom. Ta med en riktigt bra bok man inte kan lägga ifrån sig, ta med filmer som kryper inpå skinnet, ta med ett block och en penna och fylla det med ord och bilder och krumelurer. Vara rädd när mörkret kommer, men tända en värmande brasa och skrämma bort demonerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0