I have a perfect body, but sometimes I forget

Jag tycker inte om att åka ifrån Skåne. Det gör jag verkligen inte. Det är faktiskt jobbigt på riktigt. Men jag tycker desto mer om att komma hem till Stockholm igen.

Skåne var Skåne och lika bra som alltid. Bada i havet. Äta kolatriangel på Olof Viktors. Äte på Fritidsbaren. Lösa korsord. Äta Anna-Karins mat. Sitta uppe på kvällarna med pappa och Anna-Karin och lyssna på jazz. Äta fisk från Kåseberga. Träffa Anna-Karins släkt. Bo i lilla huset med insekterna. Sand överallt. Äta pölse på torget. Köpa ost i ostaffären. Åka till små byar och träffa kufiska hantverkare. Umgås med Amanda-Lou och Miranda hela dagarna. Drömma. Ta cykelturer mitt i natten. Bli avvinkad på stationen i Ystad.

Nu blir det Frankie Boy.

Jag älskar vem du gör mig till

Jag hade en inte så jättebra dag på jobbet så nu muntrar jag upp mig med lite stumbleupon. Det är typ det bästa jag varit med om :O Herregud vad mycket bra grejer jag hittat. Bästa tidsfördrivet ever. Nu så tvättar jag och diskar och städar lite, perrrrrfekt en fredagskväll. Men men, gör man det inte någon annan dag i veckan får det bli på fredagen liksom. Dessutom kommer jag inte vara hemma någonting mer alls egentligen på en vecka så det är gaaanh ska så välbehövligt. Åh gud så trist. Ååååh varför börjas inte låten spela? Måste höra nu. Jag är i valet och kvalet om jag ska gå till Ica Väst eller inte. Men ajg vet att det kommer att sluta med att jag inte går dit för att jag är för lat, och tur är väl det. Nu är det sådär så att jag måste göra något. Något lite mer drastiskt än att sitta och stumbla och äta bulle.

Man of a thousand faces

Jag underskattade failblog något enormt. Glömde totalt bort hur fantastiskt bra den får mig att må. Jag har inte varit så bra idag. Jag har gjort saker man inte får. Jag förstår inte. God middag åt jag i alla fall. Och god glass. Citronlakrits. Glass med varma hallon och kolasås. Glass med varma hallon och kolasås. Jag förstår inte. Sova och drömma.

And we share our pain

Riktigt helg den här veckan, så skönt. Hade en sjukt chill vecka på jobbet, jobbade jättelite men helgen är som alltid välbehövlig ändå. Igår blev det klassfest hos Ylva, kulkul. Nattbad och annat trevligt, riktigt mys. Eftersom jag befann mig i vattnet när sista bussen gick hem fick det bli övernattning också och i morse så hamnade jag på donken med massa från klassen för att käka frulle och sen så blev jag kvar där kanske lite väl länge med Robin och Jakob, trevligt. När det var dags för lunch kändes det som att det var lagom att röra på sig så då flyttade vi oss till Burger King istället mhmm. Sen störde jag Linda på jobbet ett slag och så kom Lisa också så störde vi Linda båda två. Om ett litet slag kommer mina Stockholmsbejbs hit och det blir kuuul. Han finns på riktigt. Jag hade glömt bort adressen till min absoluta favoritsida och just nu när jag saknar den som mest fick jag ett mail från den sidan där det stod att de saknade mig också. Nu vet jag adressen <3 Pheeew att kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kontot blev långt ifrån så jobbigt som jag hade trott.

Possibly Maybe growing up

1. Vad lyssnar du på just nu? Coldplay - Strawberry Swing
2. Nämn en låt som gör dig ledsen. Rolling Stones - As tears go by
3. Vilken är världens mest störiga låt just nu? Svennebanan
4. Favoritband/artist, of all time? Mando
5. Band/artist du nyligen upptäckt? Åh, inget, vad tråkigt. Har återupptäckt Jack Johnson i alla fall!
6. Bästa kvinnliga röst? BebbAn
7. Bästa manliga röst? Paolo Nutini är ju fint. Fast kanske inte finast. Svårt. Björn ligger bra till. Även Bob.
8. Vilken musikstil lyssnar du mest på? PoP?
9. Vad lyssnar du på när du vill bli glad? Såna där helt genialiska låtar som man bara blir helt överväldigad av. Typ Like a Rolling Stone.
10. Vad lyssnar du på när du vill lugna ner dig? Paolo Nutini. Jack Johnson. Van Morrison.
11. Senaste konserten? Det var Håkan det, på P&L. Eller ja, Sommarkrysset med Moneybrother om det räknas.
12. Vem eller vilka lyssnar du på mest just nu? Paolo Nutini, Jack Johnson, och så shufflar jag i iPoden.
13. Mest hatade bandet/artisten? Takida.
14. Har du träffat någon känd musiker? Jaoorå.
15. Om ja, vem/vilka? Inga sådär WOW, men det största var nog ändå Magnus Uggla måste jag säga. 
16. Senaste låt du hörde på radio/cd etc? Det kommer jag inte ihåg.
17. Vad tycker du om klassisk musik? Det kan vara fint en liten stund om man sitter i en sal med väldigt bra akustik. Men bara inte för länge.
18. Vad tycker du om countrymusik? Inte riktigt my cup of tea.
19. Vad tycker du om death metal? Inte alls my cup of tea.
20. Vilken låt lyssnar du på nu? Miss Li - Seems like we lost it
21. Lyssnar du på musik på främmande språk? Engelska. Spanska och franska kan hända.
22. Om du var ett instrument, vad skulle du vara? Ett dragspel.
23. Lyssnar du på radio? Njet.
24. Gillar du Mtv? Jaoooo. Super Sweet Sixteen och Made mh mmh!!
25. Gillar du Ztv? Njeet, inte sen de började ha anime-kvällar och visa usla SitComs som inte ens TV4 Komedi visar.
26. Vilken låt beskriver dina känslor just nu? bleh
27. Låt(ar) som beskriver ditt liv? Den frågan väntar jag spänt på svaret på.
28. Kan du namnet på alla bandmedlemmar du lyssnar på just nu? Jaop.
29. Vilken känd musiker skulle du gifta dig med om du fick chansen? Om jag var lite äldre och lite ballare skulle jag säga AndErs Wendin med stort E. Mh Mmh! Nu när jag är liten och oball säger jag Victor hiiiho.
30. Favoritfilm soundtrack? JUNO
31. Vad lyssnar dina föräldrar på? Min mamma lyssnar bara på fågelkvitter och datorsus. Pappa lyssnar bara på klassisk musik för att ja, det är hans jobb. Och på Melodifestivalenskivorna när Amanda-Lou och Miranda väljer musik i bilen.
32. Vad lyssnar du på precis nu? Bob Dylan - Froggie Went A Courtin'
33. Använder du bandtröjor? Jag har lite för många i förhållande hur ofta jag använder dem.
34. Ska du på någon festival i sommar? Ja jag var ju på P&L och sen blire Popaganda också.
35. Topp tre favoritband? Mando Diao. The Beatles. bleh.
36. Topp tre mest spelade låtar? Last FM säger: The Band, Sweet Ride och Chi Ga? Hm. 
37. Mest överskattade band just nu? Hm.
38. Bästa skivan någonsin? Kan vara The Freewhelin' Bob Dylan. Eller Ode to Ochrasy. Eller Abbey Road. 
39. Din första egna skiva? lostprophets - fakesoundofprogress
40. Ditt bästa musikminne? Det kan nog faktiskt vara när Mando spelade A Decent Life och övergången till Give Me Fire på soundchecket på Annexet. Det var något det. Eller När jag och Oskar lyssnade på Give Me Fire allra första gången i de småländska skogarna. Eller Mandos spelning på Cirkus. Eller P3 Live Session.
41. Hur många låtar har du på din iPod? Typ 1300 tror jag.
42. Är du medlem på något musikcommunity? Tror inte det.
43. Vilken låt lyssnar du på just nu? Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen
44. Den bästa låten som någonsin skrivits? Kan mycket väl vara Like a Rolling Stone.
45. Senaste STORA bandet du såg? Beror på hur man räknar. Utländskt så var det Babyshambles.
46. Vilken blir din nästa konsert? SALEM AL FAKIR.
47. Lyssnar dina bästa kompisar på bra musik? Si!
48. Hur många riktiga skivor äger du? Jag har inte räknat. 20-30 cds kanske. 30-40 LPs.
49. Hur många singlar äger du? Fem?
50. Vilken låt lyssnar du på just nu? Björk -Possible Maybe

Bakom ryggen på Marie

Åh, vilken ultimat helg. Mys, dansdansdans, chill, promenad, bio, Stockholm, fina vänner, glass, sol, fintfintfint, bullar, iiiih, anders, allt.

Broder Daniel-filmen var helt fantastiskt underbar. Och jag kom hem precis lagom till en dokumentär om Armand. Bäst. Hans mamma är underbar. Nästa helg borde också bli bäst.

you and me, we won't be going nowhere

Det finns inget godare än en kexchoklad ur en Selectaautomat på t-centralen när man är på väg hem efter en lång kväll. Idag var det en lång kväll och kexchoklad blev det indeed. Nu är jag hemma och tydligen äter jag glass. Det var inte bara en lång kväll, det var en kuuul kväll. Först Grönan och Sommarkrysset med Moneybrother i sällskap av Isabelle och Amanda sen promenadpromenadpromenad, sen utgång, bra musik ja. Trött. Men det bästa. Det bästa var anders på cykeln. Whooohoooosh.

Igår hade jag en übermysig kväll med Liiisssaaa och i morgon är det mycket som ska hinnas med men det borde bli braaaaaaa.

Ibland är det knasigt hur lika syskon fungerar.

Det bästa med att vara här är att man vet att det alltid finns minst tre olika sorters glass i frysen. Ofta mer än fem.

We can pretend it all the time

Det är inte så bra att vakna till Banana Pancakes. Första raden är: Can't you see that it's just raining? Ain't no need to go outside. Då vill man bara gosa ner sig under täcket och ha någon som kilar upp och gör banana pancakes åt en. Men nejnej, det blev till att gå upp och äta vaniljyoghurt med fullkornsflingor. Inte så dumt det heller. Jag har aldrig trott på det där att man inte kan sova när det är fullmåne men igår var det faktiskt tokigt. Jag kunde verkligen inte somna för fem öre, trots att jag var  helt slutkörd och nu när jag vaknade såg jag att typ ALLA hade haft sömnlös, kan inte sova, insomniac bla bla som status på fejan. Så jag kanske visst ska tro på det.

We can close the curtains, pretend that it's the weekend now

Nu så, nu är jag vuxen på riktigt. Nu har heltidsjobbet kommit igång också. Så just nu jobbar jag och bor jag och gör väl inte så mycket mer. Men det är gut. Jo! Springer gör jag också! FETINGrundan idag. Så länge har jag aldrig sprungit. Någonsin. Då glömde jag bort att kedjan på cykeln hoppade av i morse, att det på något sätt ledde till att jag hamnade på marken med trasiga byxor, trasig handflata och trasigt knä, att jag brände mig på jobbet så jag har fetaste brännmärket på armen och att det dessutom är äckelväder. Gitarr spelar jag också förresten! Och ni ska bara veta hur bra det går. Fast jag saknar mitt piano :( Får åka till mami snart och spela lite. Eller till papi. I morgon blir det IKEA wiie. Jag ska handla upp alla pengar jag inte har shoop.

Grant my last request and just let me hold you

Den här veckan är ganska så helt perfekt. Min Lotten har kommit hem. Så i måndags blev det grillning och mys på bryggan hos mamma med Lotten, Lisa, Linda och Brandon. Underbart. Linda och Lotten sov kvar så på tisdagen blev det schtek på bryggan. Underbart. På onsdagen fick jag min lägenhet. Den är så fin så fin så fin. Allting med den är perfekt. Förutom att jag inte har något att sitta på. På kvällen kom Lisa, Linda, Lotten på inflyttningsmys och de hade tagit med sig mat från Max, ilike. Idag blev det schtek hemma på bryggan hos mamma, kanske lite väl schtek om man kollar på hur jag ser ut, men det  blir ändå ännu mer stek i morgon för då kommer Lindaajs hit och så ska vi chilla på takterassEN. Sen blir det lite grillchill i Sunnersta. Looking good.

RSS 2.0