what came first, the chicken or the dickhead?

Har en jättejättemysig vecka. I söndags var jag äntligen på Moderna Museét och såg fotoutställningen Åter till verkligeheten. Åh. Fint. Och så plopp träffade jag Jenny och Isabelle där också! Brabra. I tisdags var jag på teater med mamsen och i onsdags var det dans och jättemysfint väder och jag slutade tidigt så jag kunde vara ute. Igååår var det nog mysigast av allt dock. Jag ar ledig och var på stan med Linda först och sen kom Lotten och så åt vi på Paninigott och sen gick jag och Lotten till Ungdomens hus och träffade Naiara och kollade på en jättespännande dokumentär. Åh jag vet vad jag kommer att göra varje torsdag, mysmysmys. Någon hade bakat äppelkaka och någon hade plockat äpplen och alla var jättesnälla. Åh.

Pieces of what we used to call home

Bra dag! Mycket bättre än alla dagar den här veckan, usch. Seg vecka. Inte så roligt jämt. Men mycket bra grejer också! Snerikes i tisdags med Lindha som var galet roligt, och så bio igår med Lotthan och Lindhan, Inglorious Basterds, braaaaa! Hihihiii mycket fina saker som gjorde min dag idag! Man känner sig alltid väldigt glad när man visslar. Jag har misstänkt det förut men idag insåg jag det på riktigt. I morgon ska jag vissla hela dagen.

I want you to want me

Kulturnatt eller kulturdag eftersom det inte händer något alls i princip efter klockan tolv. Dagen hade nog blivit lite bättre om jag hade sluppit jobba och bara kunnat fortsätta vara med Naiara och kolla på capoeira och träffa brasilianare och lyssna på afrikansk musik vilket jag gjorde innan jag började jobba. Men jag är i alla fall extremt tokigt glad över att jag slapp jobba på dagen idag. Efter en sån dag som igår som inte riktigt var den bästa dagen i mitt liv men som blev väldigt bra till slut när en stor del av fina gamla klassen återjoinades en stund hade det nog varit tveksamt om jag hade levt alls nu om jag hade jobbat tidigare. Nu blev det mest bara lite mysigt istället. I morgon ska jag dansaaaaaaa! Igår var det verkligen supermysigt. Jag blir alldeles varm och fluffig. Nationsoskulden har jag blivit av med också, på Stocken med Denize i torsdags, kuuuligt! Jag hoppas på fler såna snarrrt.

tjicktjicktjicktjicktjick

Inte jättebra dag, nej. Alldeles för mycket att göra på jobbet och bara nej. Bättre sen på dansen i alla fall, och bättre sen när jag fick komma hem. I morgon blir det nog kanske inte heller så kul. Hur som helst så är det inte jättemycket saker i mitt liv just nu som kan skrivas ner. Äta, sova, jobba, titta på film, ha det kul, rita lite, så, laga mat. Kanske ungefär vad jag gör. En kuddhörna har jag i alla fall fixat! Och den tycker jag om. Där skall mycket tid spenderas. I alla fall så hoppas jag att Linda får det helt sjukligt och enormt bra i London och jag saknar henne redan och är ganska så avundsjuk och så. PUSS.

It's a way of looking at that wave and say: Hey bud, lets party!

Killer helg. När man jobbar på helgen men är ledig måndag och tisdag blir helgen dessutom väldigt lång. Mysigaste och finaste Håkan och mysigaste och finaste Hurricane i fredags med L:en och sen en ganska otippad lördagkväll på det. Jag+Linda+Lotten+fotboll+öl på Alans pizzeria mhmm. Idag blev jag inte så mycket smartare trots att det kanske var tanken, det var dags för den allra första föreläsningen på universitetet för mig och Linda. Lite luddig och vimsig föreläsning som handlade om något ganska diffust med en föreläsare som verkade vara ganska förtjust i sig själv och kände sig tvungen att dela med sig av sitt livs historia i 45 minuter efter att det egentligen skulle vara slut, men jag tror att det blir helt annorlunda nästa gång. Nu är jag hos mamma och jag hade helt glömt bort att jag hade rensat i mitt rum. Känns lite för tomt här. Jag har en ny favoritperson förresten, Jeff Spicoli i Fast Times at Ridgemont High, Sean Penn min vän <3 En ny favoritscen fick jag också, se filmen så förstår ni varför.

var är den där regnbågen?

Första danslektionen idag, åh så skönt. Men det kändes att det var första lektionen efter sommaren. Och det kändes definitivt att det var ett helt nytt rörelsemönster. Men jag tror nog att det blir väldigt bra. Nu sitter jag och våndas över om jag ska cykla iväg till Ica Väst och köpa lite citronlakritsglass eller inte. Visst förtjänar man lite sån efter en och en halv timmes dans? Lite glass och lite Flight of the Concords. Eller något annat braigt, nu har jag snabbt Internet igen så nu kan det bli vadsomhelst SHOOP. Och jag kan använda Spotify igen <3<3<3<3 ja.

RSS 2.0